Eric Sardinas va concerta la Bucuresti pe 23 martie 2009, la Becker Brau Live Music, informeaza Event Plus. Artistul se afla pentru a doua oara in Romania, dupa ce a fost opening act la concertul sustinut de Steve Vai de la Sala Palatului. Evenimentul va incepe la ora 19:00 si va fi deschis de George Baicea Electric Blues Band.

Prezent acum noua ani la primul concert Eric Sardinas din Capitala, George Baicea spune ca "personal am fost impresionat de modul natural in care reuseste sa imbine elemente de blues traditional din mai multe directii stilistice, cu elemente din rock si nu numai. Din punctul meu de vedere este unul din cei putini ramasi, dar alesi”.

"Ma simt foarte onorat sa fac parte din acest spectacol ca opening act, incercand sa prezentam cu bucurie faptul ca si in aceasta parte a lumii sunt oameni care vibreaza la magia blues-ului”, a adaugat Baicea.

Eric Sardinas este un chitarist si vocal de electric blues, cunoscut in toata lumea pentru stilul sau unic, puternic, extrem de energic. Artistul este un precursor al blues-ului contemporan si imbina sound-ul acustic traditional, cu electric blues, rock, pop, r&b, folk.

Vezi aici site-ul oficial al lui Eric Sardinas si pagina de myspace a artistului.

Concertul face parte din seria de “anotimpuri ale blues-ului”, Blue Moods. Este vorba de o suita de evenimente care poarta semnatura Ioan Big (Head of Design Event Plus) si isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende din lumea Blues-ului. Event Plus isi propune sa aduca in Romania, o data la trei luni, artisti cu renume international din domeniul blues-ului. Din aceeaşi serie fac parte concertele Sugar Blue, Bob Brozman, Louisiana Red, Angela Brown, Papa George si John Hammond.

Biletele costa 60 RON si se gasesc online pe myticket.ro sau tickepoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta, iar intr-un numar limitat in Becker Brau. Becker Brau Live Music se afla pe str. Turturelelor, nr. 11.

Eric Sardinas - 8 Goin' South

Eric Sardinas (live, solo cu o sticla de bere)