Patricia Kaas va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, pe 14 iunie, cu incepere de la ora 20:00, informeaza site-ul oficial al artistei. Artista isi va promova albumul Kabaret, lansat anul trecut.

Patricia Kaas s-a nascut pe 5 decembrie 1966 la Forbach, in Franta, fiind cel de-al saptelea copil al familiei. Este actrita si cantareata, insa muzica a facut-o cunoscuta in intreaga lume.

Artista a vandut, de-a lungul carierei, 16 milioane de albume in intreaga lume si a lansat pana in prezent 14 materiale discografice: Mademoiselle chante, Scene de vie, Carnets de scene, Je te dis vous, Tour de charme, Dans ma chair, Rendez-vous, Le mot de passe, Patricia Kaas live, Rien ne s'arrete, Piano bar, Sexe fort, Toute la Musique..., Kabaret.

Celebra cantareata a mai cantat in Romania pe 21 iunie 2004, in Piata Revolutiei din Capitala, dar si in 1992, pe scena Cerbului de Aur din Brasov.

Patricia Kaas a fost desemnata de postul public de televiziune francez sa reprezinte tara la Eurovision anul acesta, prin piesa S'il fallait le faire de pe albumul Kabaret. Concursul este programat pe data de 16 mai, la Moscova.

Vezi aici site-ul oficial al artistei si pagina de myspace.

Patricia Kaas - S'il fallait le faire

Patricia Kaas - Mon mec a moi