Trupa Circa Sapte lanseaza in aprilie un nou album, intitulat La rece, informeaza Event Plus. Formatia va concerta pe 9, 10 si 11 aprilie. Albumul contine soundtrack-ul filmului Tache, pelicula urmand sa aiba premiera in curand.

Seria de evenimente organizate de Event Plus va debuta pe 9 aprilie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 20:00. Pe 10 aprilie, de la ora 21:00, la Restaurantul Alhambra, Circa Sapte va evolua in cadrul unui eveniment VIP dedicat partenerilor si colaboratorilor echipelor implicate in productia albumului si a filmului. Pe 11 aprilie, intr-un spatiu mai relaxat, la ora 21:00, trupa isi asteapta fanii in Clubul Taranului Roman, la o bere cu cantec.

La rece este al treilea album din discografia trupei Circa Sapte si contine 16 piese. Dintre acestea, sapte piese au fost create special pentru coloana sonora a filmului Tache. In cadrul evenimentelor trupa va avea ca invitati o parte dintre protagonistii filmului a carui regie este semnata de Igor Cobileanski.

Primul extras pe single, piesa Tache, beneficiaza de un videoclip difuzat pe televiziunile muzicale. Atat in clip, cat si in film, rolurile principale sunt detinute de Mircea Diaconu, Constantin Draganescu, Gabriel Spahiu, Mara Nicolescu.

Povestea muzicii din film, semnata Circa Sapte, a inceput in urma cu 4 ani, cand regizorul Igor Cobileanski a participat impreuna cu prietenul sau, Cristi Gugu (regizorul videoclipurilor Circa Sapte), la un concert al trupei. “I-a placut foarte tare”, isi aminteste Cristi Dumitrascu, "era o cantare speciala, versuri atipice, iar cand a vazut scenariul filmului Tache, iar apoi, dupa ce s-au incheiat filmarile, a stiut ca cea mai potrivita muzica pentru filmul Tache este a baietilor de la Circa Sapte”.

Intre timp, trupa s-a reformat, nu mai erau instrumente de suflat - tuba si trompeta, cea care dadea savoarea specific balcanica regasita mai tarziu in film. Problema a fost rezolvata usor, apelandu-se la instrumentisti colaboratori. Asa se face ca pe coloana sonora a filmului Tache se regasesc piese deja consacrate din repertoriul Circa Sapte, dar cu orchestratii diverse, cu sau fara instrumente de suflat.

Circa Sapte inseamna Cristi Dumitrascu - chitara si voce, Daniel Secarea - tobe, Adrian Cristescu - clape, Alex Stanciu - bas si Florin Mitrea - violoncel.

Biletele se pot cumpara de pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro si din reteaua magazinelor Diverta.