Luni seara, 30 martie, de la ora 20:30, Hard Rock Cafe va gazdui un concert tribut Led Zeppelin, informeaza un comunicat de presa din partea organizatorilor. Marcian Petrescu, Mike Godoroja & Blue Spirit, Marius Mihalache si Dan Iliescu (Timpuri Noi) vor urca pe aceeasi scena pentru a interpreta cele mai cunoscute piese de blues semnate Led Zeppelin. Vor fi folosite, pe langa chitara, bass, tobe si muzicuta, se va afla si un tambal.

Concertul de luni seara de la Hard Rock Cafe Bucresti va oferi spectatorilor sansa de a vedea, in premiera, una dintre cele mai originale maniere de interpretare a repertoriului Zeppelin. Pentru prima data, celebrele blues-uri Babe, I'm Gonna Leave You, Whole Lotta Love, Going to California, Four Sticks si altele vor fi redate printr-o formula instrumentala inedita care cuprinde, pe langa chitara, bass, tobe si muzicuta, si un tambal.

"De cand am auzit prima oara despre acest proiect mi s-a parut o idee excelenta intrucat Led Zeppelin este foarte potrivit pentru tambal. Chiar m-a surprins ca nimeni nu s-a mai gandit sa faca aceasta asociere pana acum deoarece piesele lor se preteaza foarte bine la tehnica specifica tambalului. Pentru mine este, intr-adevar, o experienta inedita si ma bucur ca pot face asta alaturi de muzicieni de valoare precum colegii alaturi de care voi canta luni, la Hard Rock Cafe", a declarat Marius Mihalache.

Concert tribut Led Zeppelin este ultima seara de Blue Monday a lunii martie. Seria de concerte unicat Blue Monday va continua in luna aprilie cu nume precum: Nightlosers, Alexandru Arsinel, AG Weinberger si alti invitati surpriza.