Pe 27 martie, trupa VH2 a sarbatorit "cei sapte ani de acasa", printr-un concert care a avut loc la Casa de Cultura a Studentilor. Au fost cantate piese cunoscute, piese de pe albumul care va fi lansat luna viitoare, chiar si piese fara titlu. "Sa nu-mi iei niciodata dragostea", a propus o voce din public.

"Am incercat sa facem un spectacol cat mai pe neauzite, astfel incat sa fim in aceasta seara numai prieteni, oameni care ne-au fost alaturi inca de la inceput", marturisea Gabriel Cotabita, frontman-ul trupei. "Veti auzi si cateva cantece noi, pe care nu le stim. Voi nu le stiti oricum, dar nu le stim nici noi."

In fata unui public din care nu au lipsit Dan Teodorescu (Taxi) sau Anca Turcasiu, au fost cantate piese ca Tot ce a fost intre noi, Mai stai, Atunci cand ai plecat, Vise de vanzare, Nu-mi mai pasa, Sa crezi in tine ("este o varianta nou-nouta, pe care va trebui s-o apreciati").

"Acum 30 de ani, in aceeasi sala, imi doream sa am multe alte concerte in alte sali decat asta. [...] Acuma mi se pare ideala sala", a spus Mihai Pocorschi, chitarist si fondator al trupei.

Publicul a fost inveselit prin piesa Balada controlorului ("Ai bilet? Ba nu, ba da, ba nu ba da!") si indemnat sa reactioneze mai cu forta: "Hai mai tare, ce naiba?"

A fost prezentata si "o piesa noua, nu stim cum sa-i spunem. N-avem un titlu valid", prilej pentru a cere si publicului posibile titluri. "Sa nu-mi iei niciodata dragostea", a venit un raspuns spiritual din partea unui spectator.

A fost nevoie de mai putin de cinci secunde pentru ca sala sa recunoasca piesa Numai iubirea. Entuziasmul a fost sporit de Nu-mi mai pasa, Trece vremea si Doar lumina ("bis!", a cerut un ascultator, pentru ca raspunsul sa vina genial: "ei, sanchi!").

Publicul a putut asculta si Pasari de fum, "un cantec facut in 1983, piesa tatalui, interpretata extraordinar de fiu", caci pe scena a fost prezent si fiul lui Mihai Pocorschi. Fiecare zi fara tine a ridicat sala in picioare, iar Daca n-ai iubi a fost cantata mai ales de spectatori.

Rechemati pentru un bis, cei de la VH2 au cantat a 18-a piesa a serii si au incheiat o ora si jumatate de muzica si voie buna. "De inima albastra ceva", a "decretat" Mihai Pocorschi si a oferit publicului, din nou, piesa Trece vremea.