Dupa o pauza de aproape un an, seria concertelor rock din Hanul cu Tei reincepe sambata, 4 Aprilie, cu Za Duff si Sonatic, de la ora 21:30. Intrarea costa 10 lei, informeaza clubul bucurestean.

Za Duff a fost infiintata in 2005 si a reusit sa isi la lanseze, la inceputul lui 2009, primul album, intitulat Descant.

In componenta initiala se aflau Andrei Vacaru (voce si chitara acustica), Alin Cucuiu (percutie), Mircea Ungureanu (voce si chitara acustica). La exact un an de la lansare, din dorinta de a creste, trupa a adus un nou membru: Tudor Olaru (bas). Soundul trupei s-a transformat, Mircea Ungureanu facand chitara solo (electric).

Tot in 2006, apare in trupa Gabi Circea (tobe), urmandu-i Mihai Simeonov (pian, clape si sampler). Printre aparitiile notabile se numara si prezenta trupei Za Duff in cadrul festivalului Stufstock.

Vezi aici site-ul oficial al trupei si pagina de myspace.

Sonatic provine din Timisoara si este compusa din Bogdan Racz (voce), Mihai Berdeiu (chitara electrica), Mari Vladut (clape), Cristian Saftescu (Carli) (chitara acustica), George Pasca (bas), David Corlan (tobe).

Trupa a inceput sa se contureze la sfarsitul anului 2005 ca un proiect muzical strict acustic. Ulterior, a avut loc introducerea tobelor si a clapelor, ajungandu-se la componenta actuala pe parcursul anului 2006. Formatia propune un rock clasic cu influente din alte stiluri muzicale cum ar fi folk, metal, blues, funk etc.

Vezi aici site-ul oficial al trupei si pagina de myspace.

Hanul cu Tei se afla pe str. Lipscani, nr. 63 - 65.