Joi, 2 aprilie, incepand cu ora 20:30, Hanul cu Tei va gazdui vernisajul expozitiei "Franturi", semnata Cristina Andries. Evenimentul va fi insotit de un concert sustinut de gazda serii si de invitatii sai din lumea folkului.

Expozitia "Franturi" propune o incursiune in microcosmosurile pe care le ignoram zi de zi, un discurs binemeritat al detaliului in fata unor oameni prea grabiti sa priveasca in jur. Expozitia de fotografie va fi insotita de un concert sustinut de gazda evenimentului si de invitatii sai, "culesi pe spranceana" din gradina folkului autohton: Alina Manole, Alina Zaharia, Dragos Boeru, Stefan Tivodar, Mysha, Mihai Malaescu.

Toti cei care vin la expozitie vor primi primul volum de poezii al Cristinei Andries, publicat in urma cu doi ani.

"Intr-o nota uneori jucausa, alteori grava, am incercat sa adaug un strop de creativitate unor obiecte pe langa care trecem zilnic nepasatori si care au mai multe semnificatii decat avem timp sa le atribuim.", spune Cristina Andries.

Astfel, o creanga de care m-am impiedicat intr-o zi a devenit aripa franta a lui Icar, dezechilibrul dintre o sfera si conturul unui cub s-a transformat in dependenta, lumina pranzului (pe care oamenii o privesc de obicei din birou) deseneaza gratii pe un ceainic aburind, iar un strop de ploaie privit ca printr-o lupa pare a fi un intreg univers pentru fiinte pe care adesea le strivim sub talpi fara sa ne dam seama."

Pretul biletului de acces pentru intreaga seara este de 5 lei. Hanul cu Tei se afla pe str. Lipscani, nr. 63 - 65.

Equilibrium
Foto: Cristina Andries