Artista olandeza C.C. Catch va sosi astazi in Romania si va participa, de la ora 18:00, la emisiunea "Acces Direct", prezentata de Madalin Ionescu. Celebra cantareata va sustine sambata un concert la Sala Palatului, la ora 19:00. In deschidere va canta Mihai Traistariu, informeaza organizatorii.

In aceasta perioada artista sustine foarte des concerte in Europa, in special in Rusia. Supranumita "Queen of Continental Discos", C.C. Catch se va afla pentru prima data in Romania.

De-a lungul timpului, artista a lansat cinci albume ("Catch the Catch" - 1985, "Welcome To The Heartbreak Hotel" - 1986, "Like A Hurricane" - 1987, "Big Fun" - 1988, "Here What I Say" - 1989) si 11 Best Of-uri vandute in milioane de exemplare.

Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se afla "I can Loose My Heart Tonight", "In the Backseat of Your Cadillac", "Soul Survivor", "Heartbreak Hotel", "Jump in my Car", "Strangers by Night" sau "Heaven and Hell".

Datorita interesului fanilor pentru acest concert, doua categorii de bilete au fost deja epuizate. Primul si cel mai important fan ramane insa mama artistei, care va sosi la Bucuresti impreuna cu C.C. Catch.

Invitatul special al concertului va fi Mihai Traistariu. Acesta a castigat titlul de "cea mai buna voce din Romania" in anii 1999, 2000, 2003, 2004 si 2007. Pentru vocea sa al carei ambitus este de cinci octave si o terta, a fost invitat de specialisti in celebra emisiune "Guiness Book" din Germania.

Bilete disponibile, la cele trei categorii ramase (75, 125 si 160 lei), se pot procura de la: Sala Palatului, Magazinele Diverta si Magazinul Muzica. Evenimentul este organizat de Project Events si Bestevent.

C.C. Catch - Cause You Are Young