AB4 este o grupa de sange, un cod folosit in domeniul IT, dar si una dintre cele mai interesante formatii de rock alternativ din Romania. Sambata seara, in Club Fabrica, "sangele" s-a servit rece, caci Doru si colegii sai au cantat, unplugged si "cu capul gol" (Hol), despre "floarea de bumbac" (Gepila) si Despre o tipa. Au prezentate si doua coveruri-surpriza: Ana's Song (Silverchair) si Your Sex Is On Fire (Kings Of Leon).

Sambata seara, de la ora 23:00, Doru Trascau (voce, chitara), Enrico D'Angelosante (chitara), Antonio Bonansingo (bas) si Dorian Cazacu (tobe) au cantat in limba romana si in engleza, dar unplugged, piese de pe primele doua albume, precum si cateva cantece noi.

Born to Learn si Different Horizons au deschis calea catre una dintre cele mai apreciate piese ale trupei. "Sunt curios daca recunoasteti piesa care urmeaza", ne-a provocat Doru, pentru ca raspunsul sa vina imediat din partea unui fan ghidus: "Ei bine, nu!"

Si pe buna dreptate, caci Gepila a fost interpretata intr-o varianta "shuffle", multa mai vesela decat originalul. Versurile "Dureri de cap, dureri de bila, m-am transformat in vata hidrofila" ne-au aratat insa ca este vorba despre cantecul "florii de bumbac".

"Asteptam cu multa nerabdare cantarea asta unplugged, nu prea am avut noi timp. Suntem foarte incordati in sensul bun, suntem bucurosi ca suntem in seara asta aici".

Au urmat piese ca Everything That You Are, Rising Stars, Come, Preferences, M.T.V. (Muse Through Veins) ("In general n-o cantam. Nu o cantam din cauza faptului ca nu ne permite set up-ul. Fiind o piesa care are multa armonie cu chitari reci, cu pian... iata, s-a ivit ocazia"), You And I ("Ne-am tot gandit la sala, sa o facem, sa n-o facem? Asta pentru ca in varianta ei originala este destul de dura. Am zis hai s-o facem. Nu va zic ce e, oricum o sa stiti."), dar si alte doua piese in limba romana: Hol si Despre o tipa. Nu au lipsit nici cateva piese noi, prin care si cea mai recenta melodie: "cea mai ultima", au glumit membrii formatiei.

Printre surprizele unplugged-ului s-au numarat si doua coveruri: Ana's Song (Silverchair) si Your Sex Is On Fire (Kings Of Leon), pentru ca bisul sa ofere din nou, dupa o ora si jumatate de cantat, varianta "shuffle" a lui Gepila.