Trupa AC/DC nu va mai concerta in Romania pe 31 mai, in cadrul festivalului Bucharest Rock Arena, au declarat reprezentatii One Event, citati de Mediafax. Festivalul a fost amanat pana la o data care va fi anuntata ulterior.

Legendara trupa AC/DC ar fi trebuit sa cante in a doua zi a festivalului Bucharest Rock Arena, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 15. Festivalul a fost amanat din motive de ordin organizatoric, a precizat unul dintre reprezentatii One Event, agentie raspunzatoare de artistii romani in cadrul Bucharest Rock Arena.

Site-ul ticketpoint.ro, care pusese in vanzare biletele pentru eveniment, a anuntat posibilitatea de recuperare a contravalorii biletelor achizitionate. Cumparatorii sunt rugati sa scrie o solicitare care sa contina numele pe care s-a facut comanda la contact@ticketpoint.ro. Cei care au achizitionat biletele din reteaua magazinelor Diverta pot returna tichetele in locurile din care au fost cumparate, incepand de miercuri, 15 aprilie.

Site-ul oficial AC/DC si pagina de myspace a trupei nu au confirmat niciodata concertul care fusese anuntat pentru data de 31 mai, in Romania.

UPDATE

Site-ul formatiei a anuntat ca organizatorii festivalului au recurs la "falsa publicitate" cu privire la posibilitatea ca AC/DC sa fie cap de afis in a doua zi a festivalului Bucharest Rock Arena.