GAP, faimosul retailer american de imbracaminte a ales sa-si deschida primul magazin din Romania in Baneasa Shopping City, prin intermediul companiei grecesti care detine franciza pentru Europa de Sud-Est, Marinopoulos Group.

“Asa cum am promis cu un an inainte, odata cu inaugurarea centrului comercial, suntem permanent interesati sa aducem pe piata romaneasca brand-uri apreciate care raspund cel mai bine profilului vizitatorilor nostri, profil aflat in continua schimbare in ceea ce priveste shopping-ul. Am adus in Baneasa Shopping City, GAP, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri internationale care se va alatura celorlalte marci de renume prezente in cadrul centrului comercial.” a declarat domnul Ali Ergun Ergen, director executiv, Baneasa Developments.

Skordalakis Stelios, Director Marketing, Marinopoulos Group si GAP Inc. a declarat: “In luna mai a acestui an, GAP va deschide primul magazin in Romania, dupa ce deja au fost deschise patru magazine in Grecia (contractul dintre Marinopoulos Group si GAP Inc. implica exclusivitate pentru reprezentarea si extinderea GAP in Grecia, regiunea balcanica si Cipru). Magazinul din Romania va fi localizat in Baneasa Shopping City si va oferi imbracaminte casual de o calitate exceptionala la preturi accesibile, fiind destinata femeilor, barbatilor, copiilor si bebelusilor.”

Si inca un magazin Debenhams

Si inca un nou venit in cadrul Baneasa Shopping City: un magazin Debenhams cu o suprafata de 1.000 mp, in care se vor gasi colectii de haine si accesorii pentru femei, barbati si copii.

“Reactia pietei la conceptul Debenhams a fost foarte buna in fiecare dintre locatiile deschise pana acum: clientii nostri apreciaza diversitatea si calitatea produselor semnate de designerii internationali din galeria “Designers at Debenhams” si din colectiile proprii Denbenhams", a declarat doamna Ramona Stanciulescu, CEO Rafar.