Dupa alte doua aparitii pe scenele din Romania, Patricia Kaas va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, pe 14 iunie, cu incepere de la ora 20:00, informeaza Star Management. Artista isi va promova albumul Kabaret, lansat anul trecut.

Patricia Kaas este una dintre cele mai de succes cantarete de limba franceza din lume. De la debutul sau cu albumul Mademoiselle Chante Le Blues, artista a vandut peste 16 milioane de discuri in toata lumea. In 2003 a debutat in cariera de actrita in filmul And Now Ladies and Gentlemen, alaturi de Jeremy Irons.

Turneul mondial al Patriciei Kaas a inceput la inceputul lunii noiembrie 2008 si se va opri la finalul lunii mai, totalizand 135 de spectacole. In Romania, artista va canta pe 14 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti. Celebra cantareata a mai concertat in Romania pe 21 iunie 2004, in Piata Revolutiei din Capitala, dar si in 1992, pe scena Cerbului de Aur din Brasov.

Biletele pentru concertul din 14 iunie costa: Cat. I - 435 RON, Cat. II - 325 RON, Cat. III - 215 RON, Cat. IV -150 RON , Cat. V -110 RON. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Salii Palatului, dar si online, pe Eventim.ro, Ticketpoint.ro si Bilete.ro. Concertul din Bucuresti este organizat de firma D&D East Entertainment.

Patricia Kaas a fost desemnata de postul public de televiziune francez sa reprezinte tara la Eurovision anul acesta, prin piesa S'il fallait le faire de pe albumul Kabaret. Concursul este programat pe data de 16 mai, la Moscova.

Vezi aici site-ul oficial al artistei si pagina de myspace.