Alina Manole continua turneul de promovare a discului Luna Patrata. Indemnul "Hai sa facem stele patrate!" se va auzi la Timisoara (7 mai) si la Arad (8 mai).

Avandu-l alaturi pe pianistul Adrian Cristescu, Alina va aduce mai aproape de vestul tarii luminozitatea ei muzicala si stilul original care au confirmat-o in linia cantaretilor de folk tineri, dar valorosi din Romania.

Si cum o plecare la drum devine si mai frumoasa alaturi de prieteni, Alina Manole va concerta si la Timisoara si la Arad in spectacole in care publicul il va reintalni si pe Ovidiu Mihailescu.

  • 7 mai, Timisoara, Jazz Club – Pod 16, de la ora 21:00, intrare 15 ron
  • 8 mai, Arad, in cadrul festivalului FolkFest, Club FairPlay, incepand cu ora 18:00

Luna Patrata este in album de folk-jazz care vorbeste despre indragostiti teribili care impart luna, despre amante-inger si iubiri neconventionale, despre prieteni vizibili sau interzisi, intr-o maniera ce poarta marca originalitatii artistei in spatiul muzical actual. Materialul a fost lansat pe 28 martie 2009, la Teatrul Ion Creanga din Capitala.

Sper ca muzica mea sa aiba ecoul in sufletul celorlalti. E cel mai frumos lucru care i se poate intampla unui om care compune si canta.

Alina Manole

Alina Manole se poate mandri cu premii la mai multe evenimente folk: premiul “Anda Calugareanu”, Festivalul National de Muzica Folk “Om Bun” (1998), trofeul “Om bun”, Festivalul National de Muzica Folk “Om Bun” (1999), premiul I festivalul “Toamna castanilor” Ploiesti (2003), locul II in cadrul Festivalului de Muzica Tanara Prometevs, Sf. Gheorghe, Delta Dunarii (2006).

Vezi aici site-ul artistei si blogul.

Albumul Luna Patrata poate fi comandat online la Carturesti.