Dupa ce au lansat conceptul de “Repetitii cu public” la sfarsitul anului trecut, trupa Oliver se pregateste sa sustina ultima repetitie de acest gen joi, 21 mai, informeaza un comunicat de presa din partea formatiei. Evenimentul va avea loc cu incepere de la ora 21:00, in clubul Suburbia.

Dupa cateva luni in care ascultatorii si prietenii Oliver au calcat pragul salii de repetitii, trupa se pregateste sa incheie acest capitol din viata trupei.

"In urma lansarii albumului Poetry Pop, care a incheiat un ciclu de 3 ani, am hotarat sa petrecem mai mult timp impreuna la sala de repetitii, iar piesele pe care le-am compus in acest timp suntem gata sa le punem pe un nou disc”, spune Doru Puscasu, solistul trupei Oliver.

Acest eveniment nu va fi unul obisnuit, cu un playlist sau o scenografie speciala, ci va fi singura aparitie a trupei in fata unui public larg inaintea lansarii albumului nou.

"Vrem sa aflam parerea lor despre noile compozitii si le vom canta si piese mai vechi, orchestrate putin diferit. Prin urmare, o ultima repetitie cu public, fara pretentii de concert, ci cu un pretext relaxat de a petrece timp impreuna. Sa ne tina toata vara”, spune Doru Puscasu.

Oliver este trupa ce aduce muzica si poezia aproape de public printr-o combinatie de energie, romantism si subtilitate. Oliver a luat fiinta in 2005, avand in componenta patru muzicieni experimentati: Doru Puscasu – voce, chitara si pian, Mircea Moroianu - chitara, Horia Gridan – bas si Razvan Rizea – tobe.

Motto-ul formatiei este "More interested in creating moments than in creating hits".

Cei dornici sa vada ultima repetitie cu public pot cere invitatii printr-un email la adresa oliver@olivermusic.ro, sau pot cumpara biletul direct de la intrare.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.