Baby Expo, editia 15 de vara, si-a deschis joi portile pentru vizitatorii mari si mici, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Pentru sezonul estival, participantii s-au pregatit cu produse noi: costume cu vesta de inot incorporata, masuta - gradina vorbitoare de limba engleza si franceza, animale din plus interactive sau bratari care actioneaza impotriva starii de greata datorate sarcinii si nu numai.

Pentru cele patru zile de expozitie - 21-24 mai, organizatorii au pregatit evenimente, jocuri si concursuri, activitati distractive, educative si relaxante: Piticii Sportivi, Salsa Baby, Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea, Concurs de pictura “Oameni sanatosi intr-o lume frumoasa”, Micii bucatari, Lectii de igiena dentara etc.

Noutatile editiei:

  • Salonul Gradinitelor: Un eveniment educativ si interactiv, unde parintii descopera oferta educationala a gradinitelor particulare si au posibilitatea sa aleaga locul potrivit pentru copiii lor.
  • Ferma Animalelor: Copiii sunt invitati sa faca cunostinta cu ponei, capre si iezi. Pe toata durata evenimentului, pe platoul din fata intrarii la Baby Expo va fi amenajata o mini-ferma unde cei mici pot petrece clipe de neuitat in compania animalelor.

Nu lipsesc nici discutiile dedicate parintilor:

  • Vineri, 22 mai, are loc intalnirea cu tema "7 secrete ale implicarii tatalui in cresterea copilului", cu sprijinul comunitatii 121.ro.
  • Sambata, 23 mai, incepand cu ora 15:00, au loc seminarii specializate in educarea si dezvoltarea copilului prescolar, sustinute de cadre didactice si psihologi, eveniment organizat cu sprijinul gradinite.com.

Parintii si copiii sunt invitati la Baby Expo, de joi, 21 mai, pana duminica, 24 mai, dupa urmatorul program:

  • joi-sambata, intre orele 10:00 si 19:00;
  • duminica, intre orele 10:00 si 16:00.

Intrarea la expozitie costa 8 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii. Pe baza biletului de intrare se participa la tombola cu premii din ora in ora.