Vineri, 22 mai, peste 1000 de petrecareti au fost atrasi - intr-o fosta hala industriala reamenajata - de proiectiile cu Sandy Bell si cu Miaunel si Balanel, de mentosanele, pufuletii si muzica chefurilor de altadata, informeaza organizatorii. Raspiua, petrecerea nostalgicilor care jucau Piua si colectionau surprize Turbo, a facut parte din seria de evenimente MOV (Mergi Oriunde Vrei) si a beneficiat de prezenta actorilor Andi Vasluianu si Maria Dinulescu.

Situata pe str. Popa Nan, la nr. 82, fosta hala industriala reamenajata a fost neincapatoare vineri seara pentru cei care au ales sa petreaca in stilul anilor ’80-’90 la petrecerea Raspiua, organizata de DaBuzz Events si Feeder.ro.

Raspiua
Raspiua - DJ Seb
Muzica a fost aleasa "pe spranceana". Nu au lipsit Guns'N'Roses, Madonna, MC Hammer, Depeche Mode... Bauturile din import, sifoanele si sandvisurile cu salam de Sibiu au facut sa se bifeze la foc continuu cartelele de ratie, iar la completarea oracolelor a fost coada pana dimineata.

Printre vizitatorii Raspiua s-au numarat actorul Andi Vasluianu si actrita Maria Dinulescu, care a tinut sa raspunda la intrebarile indiscrete ale oracolului. Shopurile, bacania, beraria, dar si "Biblioteca Municipala Carturesti” au avut program prelungit.

Costumati in salopetele anilor 80, cu pantalonii bufanti din anii ’90 sau cu cravata subtire din piele si cu matricole, cei care au raspuns "Raspiua” vineri

Raspiua
Raspiua
seara au dansat cu foc si si-au povestit cu patos amintiri de care aproape ca uitasera.

Pana si temperatura a fost ca in anii '80, cand nu se auzise despre aer conditionat, iar singurele metode de racorire erau ventilatoarele si pistoalele cu apa.

La final, celebrele "blues-uri” le-au facut invitatilor mai frumoasa intoarcerea in prezent.