Tito and Tarantula vor canta la Hala de Muzica duminica, 7 iunie 2009, incepand cu ora 20:00, informeaza ARTmania. Trupa este cunoscuta mai ales pentru muzica din filmele lui Roberto Rodriquez - Desperado, Once Upon a Time in Mexico si From Dusk Till Dawn.

Formatia a fost infiintata in 1992, in SUA, de catre mexicanul Tito Larriva. Printre piesele care au facut-o cunoscuta se numara: After Dark, Back to the House That Love Built, Strange Face of Love si Angry Cock.

Apreciati in toata Europa, in special in Germania, Tito si Tarantula au un stil mai putin obisnuit de a canta, originalitatea conferindu-le un statut special in cei 17 ani de la infiintare.

Din 1992 si pana astazi, 12 membrii ai formatiei au intrat si au iesit din componenta trupei Tito and Tarantula. In prezent, trupa este compusa din Tito Larriva (chitara si voce), Steven Medina Hufsteter (chitara), Caroline Rippy (bas) si Alfredo Ortiz (tobe).

Pe langa aparitia mai multor piese pe soundtrack-ul unor filme (After Dark, Angry Cockroaches si Opening Boxes pe coloana sonora a filmului From Dusk Till Dawn; Back to the House That Love Built, Strange Face of Love si White Train apar in Desperado; Smiling Karen este inclusa in genericul de final al trilogiei From Dusk Till Down 3: The Hangman's Daughter), cativa membri ai trupei au fost prezenti si ca actori in filmul From Dusk Till Dawn, jucand rolul trupei din barul Titty Twister, unde au interpretat After Dark si Angry Cockroaches. De asemenea, Tito Larriva apare ca actor in toate cele trei pelicule mentionate.

Discografie:Tarantism (1997), Hungry Sally & Other Killer Lullabies (1999), Little Bitch (2000), Andalucia (2002), Back into the Business (2008). Back into the Darkness a fost lansat in aprilie anul trecut si este promovat in turneul european din aceasta vara.

Biletele pentru spectacolul din Bucuresti costa de 50 RON si sunt disponibile in reteaua Diverta si Germanos si online, pe ticketpoint.ro, eventim.ro si myticket.ro. Evenimentul este organizat de Future Production.

Tito and Tarantula sunt invitati la Festivalul International de Teatru de la Sibiu pe data de 6 iunie, cu ocazia evenimentului de inchidere. Accesul publicului este liber.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.