Pentru concertul programat la Arenele Romane, Sinead va avea in backstage mai multe platouri cu fructe, ghimbir proaspat, lumanari si miere, informeaza Events. La cererea ei, artista va avea la dispozitie o maseuza in ziua spectacolului, iar paharele si farfuriile vor fi din materiale reciclabile. Concertul va avea loc loc pe 11 iunie, la Arenele Romane, de la ora 20:30.

Artista irlandeza, o sustinatoare infocata a protejarii mediului inconjurator, a cerut in mod special ca in aria care ii este rezervata in spatele scenei sa nu fie folosite farfurii si pahare din materiale care nu se pot recicla. Este o rugaminte pe care a facut-o atat organizatorilor de la Bucuresti, cat si in celelalte orase incluse pe lista turneului sau. “We are committed to a waste-free environment backstage. Disposable unrecyclable goods are not acceptable”.

Arenele Romane vor fi amenajate cu scaune pe spatiul central, iar locurile nu vor fi numerotate. Accesul publicului este permis de la ora 19:00, iar concertul va incepe la 20:30.

Biletele se pot cumpara la pretul de 109 RON, prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, precum si la Sala Palatului, in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si in punctele de vanzare Eventim din magazinele Germanos din toata tara. In ziua spectacolului, biletele vor costa 129 RON. Spectacolul este organizat de Events.