Starul pop Anastacia va concerta la Sala Polivalenta din Capitala pe data de 1 septembrie 2009, informeaza Media Services Events. Evenimentul face parte din turneul mondial Anastacia si propune un nou look al artistei si un sound diferit.

Anastacia Lyn Newkirk s-a nascut in Chicago in septembrie 1968, dar s-a mutat in New York in adolescenta, impreuna cu mama, sora si fratele sau , imediat dupa divortul parintilor. Desi diagnosticata cu boala Crohn, Anastacia nu a renuntat la visul sau de a deveni dansatoare, aparand in mod regulat in Club MTV si dansand in videoclipurile Salt-n-Pepa.

Aratandu-si vocea guturala in cadrul MTV talent show The Cut, in 1999, semneaza cu casa de discuri Epic si isi lanseaza un an mai tarziu albumul de debut : Not That Kind. Primul extras pe single, I’m Outta Love, o pozitioneaza pe Anastacia drept un adevarat star in Europa, Asia si Australia. Urmeaza albumul Freak Of Nature, care ofera un mix de beat-uri dance si pop.

In 2003, totul se schimba pentru artista. Descoperirea unui nodul la san ii da total viata peste cap, in luna ianuarie fiind diagnosticata cu cancer. Anastacia raspunde bine chimioterapiei, astfel incat, in iunie 2003, artista castiga lupta impotriva cancerului. Va continua sa sustina campanii sociale in care sa explice beneficiile evidente pe care le poate avea o diagnosticare timpurie a aceste boli. De asemenea, strange sume considerabile de bani pentru a sustine lupa impotriva cancerului prin fondul sau, denumit “Anastacia”.

Ca o retrospectiva a bolii sale, Anastacia explica de ce a urmat un sound rock pe al treilea album, intitulat Anastacia, in 2004. “Am simtit nevoia sa lupt, asa ca am ales chitari si instrumente cu atitudine”.

Lansat in 2008, discul Heavy Rotation arata latura tandra, mult mai feminina a Anastaciei. "Am denumit albumul "Heavy Rotation" pentru ca este o sintagma pe care o folosesc DJ-ii foarte mult", explica artista. "Pentru mine mai inseamna si ca viata poate fi dura, dar se pot intampla rasturnari de situatie. Mi se pare titlul perfect pentru aceasta perioada a vietii mele."

Imaginea pe care si-o crease (cu ochelari) nu mai este de actualitate de la operatia cu laser pe care urmat-o. ”Imi place ca oamenii nu ma mai recunosc acum. De-abia atunci cand incep sa cant, oamenii isi dau seama cine sunt. Este amuzant sa pun totul cap la cap si pana la urma sa redescopar si eu cine sunt. Sunt bucuroasa pentru ca am si prin aceasta schimbare de look sentimentul ca o iau de la capat”.

Una dintre marile schimbari din viata sa este si casatoria care a avut loc anul trecut. Wayne Newton, sotul sau, era bodyguard-ul care trebuia sa o escorteze in Germania. “Nu stiam ca ma uit in ochii viitorului meu sot. Nu aveam nici cea mai vaga idee!”.

Anastacia este cunoscuta pentru piesa ca I’m Outta Love, Paid My Dues, Cowboys & Kisses, Left Outside Alone sau Sick And Tired. De asemenea, datorita vocii puternice, cantareata a vandut pana in prezent peste 17 milioane de albume in Europa si Australia.

Artista va canta in Romania pe 1 septembrie 2009, intr-un concert ce face parte din turneul mondial Anastacia. Cantareata mai va mai prezenta in St. Petersburg, Helsinki, Stockholm, Danemarca – Soenderborg, Antwerp, Amsterdam, Baden Baden, Hamburg, Dusseldorf, Frankfurt, Munhen, Londra, Cardiff, Birmingham, Irlanda, Manchester, Zurich, Verona, Lucca, Taormina, Roma, Graz, Praga, Madrid, Valencia, Guimares, Moscova, Bratislava, Luxemburg, Lisabona.

Pentru concertul din Bucuresti, biletele se vor pune in vanzare in reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului si online pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro

Vezi aici site-ul artistei si pagina de myspace.