Dupa concertele sustinute la Bucuresti (2005) si la Brasov (2007), Michael Bolton revine in Capitala pe 28 iunie, informeaza TheAgent.ro. Sub titulatura The Very Bets Of Me, evenimentul va avea loc la Sala Palatului, cu incepere de la ora 20:00. Starul american, marturiseste ca experienta colosala nu l-a “vindecat” totusi de emotiile pe care le simte inaintea fiecarui spectacol: "Se intampla acest lucru pentru ca imi asum o responsabilitate imensa. Sunt un tip perfectionist. Inaintea fiecarui concert verific cu atentie sunetul pentru a reda piesele asa cum au fost inregistrate in studio."

Solistul ca se va abtine de la anumite lucruri, pentru ca nu cumva sa pericliteze in vreun fel buna desfasurare a reprezentatiei. “Desi sunt vegetarian, nu obisnuiesc sa mananc inainte de concert, pentru ca digestia multor mancaruri ma poate darama. De asemenea, pentru ca trebuie sa fiu calm si sa am mintea limpede, evit sa port conversatii emotionale cu persoanele din jurul meu”, a declarat Michael Bolton.

Concertul, intitulat sugestiv The Very Best Of Me, va cuprinde piesele care facut pe artist sa se afle in toti acesti ani pe primele pozitii ale top-urilor din intreaga lume: How Am I Suppose to Live Without You, A Love So Beautiful, How Can We Be Lovers, When a Man Loves a Woman, Said I Loved You... But I Lied sau Can I Touch You There.

Castigator al mai multor premii Grammy pentru "Cel mai bun cantaret" si posesor al unei stele pe Walk of Fame din Hollywood, Bolton a vandut, de-a lungul carierei, peste 53 de milioane de albume. Artistul a cantat alaturi de celebritati ca Luciano Pavarotti, Placido Domingo si Ray Charles, a scris cantece impreuna cu Bob Dylan, a compus hit-uri pentru Barbra Streisand si Kiss, a cantat la chitara cu B.B. King, iar fragmente ale melodiilor lui s-au regasit si pe unul dintre albumele hip-hoper-ului Kanye West.

Este fondatorul unei institutii de ajutorare care adaposteste, asista si educa femeile si copiii saraci, ori victime ale diferitelor abuzuri. S-a implicat activ in cercetarile privind tratarea cancerului si a donat peste 3,7 milioane de dolari in scopuri caritabile.

Biletele pot fi achizitionate de la Sala Palatului, reteaua magazinelor Diverta sau online prin www.myticket.ro. Pentru cei care nu dispun de timpul necesar achizitionarii biletelor, organizatorul evenimentului TheAgent.ro a pus la dispozitie linia telefonica 0372 753 408pentru livrarea acestora la destinatie in maxim 48 de ore.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: Cat.I – 350 RON, Cat.II – 250 RON, Cat.III – 150 RON si 100 RON. Evenimentul este organizat de The Agent.ro.

Vezi aici site-ul oficial al artistuluisi pagina de myspace.