Formatia Faith No More a sustinut saptamana trecuta, in Marea Britanie, primul concert dupa 11 ani de absenta de pe scena muzicala. Trupa va canta si in Romania, pe 15 august, la Sala Polivalenta, in cadrul Reunion Tour 2009, informeaza organizatorii. "Faith No More nu a avut ocazia de a concerta in Bucuresti pana acum, asa ca acest spectacol este special pentru fiecare dintre noi", spune basistul trupei.

Faith No More a demarat Reunion Tour 2009 saptamana trecuta, in Marea Britanie. Membrii trupei au cantat la sala londoneza Brixton Academy si au fost cap de afis la festivalul Download, la care au participat peste 110 000 de spectatori. Setlist-ul trupei a fost alcatuit din 24 de piese, precum Easy, Epic, We Care A Lot, Falling To Pieces, The Real Thing, Last Cup Of Sorrow sau Evidence.

Pe 15 august, formatia va concerta pentru prima data la noi in tara. "Faith No More nu a avut ocazia de a concerta in Bucuresti pana acum, asa ca acest spectacol este special pentru fiecare dintre noi. Majoritatea membrilor trupei nu au mai fost in Romania si, desi vom sta foarte putin in tara, vom incerca sa profitam cat mai mult de aceasta vizita. Acesta este unul dintre concertele pe care le asteptam cu nerabdare”, a declarat basistul Bill Gould.

Dupa 11 ani de activitati individuale s-a decis revenirea Faith No More in industrie. Singura diferenta in ceea ce priveste componenta formatiei este reprezentata de absenta lui Jim Martin, chitaristul ce a decis sa se retraga inca din 1993. In prezent, Faith No More inseamna: Mike Patton (voce), Billy Gould (bas), Mike Bordin (tobe), Roddy Bottum (clape) si John Hudson (chitara).

Trupa este recunoscuta pentru imbinarea elementelor de heavy metal, rock progresiv, hip hop, punk hardcore, thrash metal si jazz.

Discografie: We Care A Lot (1995), Introduce Yourself (1987), The Real Thing (1989), Angel Dust (1992), King For A Day, Fool For A Lifetime (1995), Album Of The Year (1997).

Reunion Tour 2009 va include spectacole in mai multe tari europene: Marea Britanie, Elvetia, Italia, Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, Letonia, Danemarca, Polonia, Finlanda, Bulgaria, Belgia, Olanda si Franta.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.

Biletele pentru concertul din Romania pot fi achizitionate in reteaua magazinelor Diverta si online, de pe site-ul www.ticketpoint.ro. Pretul biletelor este de:

  • 150 ron (cu loc); 120 ron (fara loc) - in perioada 28 mai– 10 iulie;
  • 180 ron (cu loc); 150 ron (fara loc) - in perioada 11 iulie - 15 august.