Dupa un prim concert sustinut in urma cu trei ani la Arenele Romane, formatia britanica Placebo revine in Bucuresti duminica, 21 iunie. Evenimentul va avea loc la Romexpo - Parcarea C si ii va avea in deschidere pe cei de la Expatriate, informeaza One Event.

Accesul se va face incepand cu orele 18:00, prin Bd. Expozitiei, Poarta C. Posesorii biletelor in Zona A (din fata scenei) vor primi la intrare o bratara care le va permite accesul. Pentru evitarea aglomeratie, organizatorii le recomanda spectatorilor sa vina cat mai devreme la concert.

Este strict interzis accesul in incinta locatiei cu camere foto, video si aparate de inregistrare audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme si obiecte periculoase sau orice alte obiecte ornamentale sau de divertisment (papusi, jucarii din plus sau confectionate manual etc). De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu obiecte voluminoase sau contondente (rucsaci, casti de motociclist etc.). In incinta Romexpo vor exista puncte de vanzare pentru comercializarea bauturilor.

La zona de merchandising, fanii celor doua trupe vor putea achizitiona produse promotionale originale: tricouri, CD-uri si DVD-uri.

Biletele pentru concertul Placebo si Expatriate se comercializeaza la preturile de 175 RON (Zona A - in fata scenei), respectiv 100 RON (Zona B). Biletele mai pot fi procurate din reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, iar in ziua evenimentului si de la casa de bilete special amenajata la intrarea in Romexpo. Evenimentul este organizat de One Event.