Dupa succesul inregistrat de Guitars, Bikes, Tattoos, echipa Ballance Production propune publicului roman un nou concept, la fel de neobisnuit, intitulat Visual Rock Fantasy: lucrari artistice in domeniul vizual, expozitie de postere artistice si sculpturi metalice inspirate de filme precum Alien sau Predator, sculpturi bizare, un concert live sustinut de formatia ACT, un test drive moto al celor mai noi modele Suzuki si o degustare de vinuri. Evenimentul va avea loc vineri, 26 iunie, la Apasu Bar, de la ora 19:00, informeaza organizatorii.

In cadrul evenimentului vor participa 22 de artisti, din patru tari, care vor expune lucrari din domeniile: fotografie, fotomonipulare, 3D si pictura. Organizatorii au pregatit si o expozitie neconventionala cu vanzare, in interior. Sustinuta de Raluca Cojocaru, Tribute to Giger Expo prezinta postere artistice, statuete metalice inspirate de filme precum Alien sau Predator si sculpturi bizare.

Lucrarile foto si photoshop vor fi proiectate in aer liber, pe un ecran de 25 mp. Cei 22 de artisti expozanti au si misiunea de a-si alege fiecare un fundal sonor adecvat, din sfera muzicii rock, pe care isi vor prezenta lucrarile. Pana in acest moment si-au anuntat participarea artisti din: SUA, Franta, Suedia si Romania. O prezenta fascinanta va fi Ia Bjargo, solista cunoscutei formatii suedeze Arcana.

De asemenea, formatia ACT va sustine un recital de exceptie, acompaniat de test drive-ul motoarelor Suzuki.

Apasu Bar se afla pe str. Economu Cezarescu 43, Bucuresti.

Artistii participanti sunt:

Ia Bjargo - solista formatiei ARCANA (SWE)

Dan Alm (FRA)

Sarah Benjamin (SUA)

Miluta Flueras (Bucuresti)

Radu Sandovici (Bucuresti)

Geo Pana (Bucuresti)

Andreea Alexandra Calistru (Botosani)

Alexandru Lupascu (Sibiu)

Dan Lucian Andriuc (Botosani)

Oana Manea (Bucuresti)

Oana Teglas (Ramnicu Valcea)

Cristina Dirnea (Pitesti)

Cristina Rotaru (Vaslui)

Cristina One (Bucuresti)

Ioana Streza (Bucuresti)

Ecaterina Nedelcu (Bucuresti)

Harko Krisztina Edit (Bistrita)

Stefania Dinea (Sibiu)

Lily Blackwood (Suceava)

Cristina Vajaean (Dej)

Cojocaru Raluca (Bucuresti)

Ioana Heghes (Timisoara)