Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti a lansat la Idelier Concept Store cea mai noua colectie de portelanuri pictate manual: Bijuteriile.

Vizitatorii expozitiei pot regasi povestile preferate ale artistei Ana Wagner: printesele dantelate, pisicile calatoare, casele zburatoare - pictate migalos pe mici obiecte de podoaba (inele, pandantive, bratari), pictate cu rabdare de artistii Atelierului.

“Ma bucura ca sunt din ce in ce mai multi cei care inteleg forma noastra de exprimare prin arta si nu doar atat, ci si faptul ca o bijuterie unicat care poarta cu ea povestea artistului creator, are o valoare infinita”, spune Ana Wagner.

Bijuteriile din portelan ale Anei Wagner sunt, fiecare dintre ele, obiecte unicat, pentru ca, asa cum spune artista, “atelierul de creatie Wagner Arte Frumoase si Povesti mizeaza chiar pe cultivarea minutiozitatii, a rabdarii investite de catre artist in obiectul lucrat manual de la cap la coada, pe energia creatoare care poate fi transmisa catre receptor chiar si prin intermediul unei bijuterii mici si delicate”.

Pe langa prezenta la Idelier Concept Store (Bd. Lascar Catargiu, nr. 1) pana la sfarsitul lunii iunie, colectia B by Wagber se va regasi si in magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti din Bucuresti (Bd. Carol, nr. 39).

Despre Ana Wagner

Ana Wagner traduce grafica si pictura pe obiecte de portelan fin, lucrate manual.

Povestile sale despre case zburatoare si pisici calatoare se regasesc pe ceainice si farfurii din portelan fin, ca amintire a unor stari de bine din calatoriile de studiu ale artistei.

Ana Wagner a mai expus in Bucuresti, Salonic, Barcelona sau Budapesta.