Vineri, 31 iulie, de la ora 23:00, si sambata, 1 august, de la ora 22:00, Papa la Soni va gazdui concertele Nightlosers si Elvis Romano. Duminica, de la 23:00, tot la Papa la Soni, Emeric Imre si colegii sai vor aduce Nebunul de alb in Vama Veche.

Formatia Nightlosers a luat nastere in 1994, la Cluj, fiind alcatuita in prezent din Hanno Hoefer (chitara, muzicuta, washboard, voce), Octavian Barila Andreescu (bas), Jimy El Lako (chitara, vioara, viola, talkbox), Ovidiu Condrea (tobe) si Geza Grunzo (clape).

Trupa abordeaza un melanj de ritm & blues american cu folclor romanesc, folclor unguresc si sonoritati tiganesti.

Discografie: Sitting On Top Of The World (1995), Plum Brandy Blues (1997), Rhythm & Bulz (2004).

Vezi aici pagina de myspace a celor de la Nightlosers.

Elvis Romano, originar din Maramures, este un mare fan Elvis Presley, pe care il imita cu succes. Inventator al stilului rock'n'rom, Elvis Romano este coleg de turneu al celor de la Nightlosers inca din 2003. De asemenea, artistul poate fi vazut in filmele regizorului Cristian Nemescu.

Vezi aici pagina de myspace a lui Elvis Romano.



afis Emeric Imre

Emeric Imre s-a nascut in 1965, avand mama jumatate romanca, jumatate poloneza, iar tatal - jumatate maghiar, jumatate evreu. In 1984, a debutat la Cenaclul Flacara, cea mai cunoscuta piesa a sa fiind Nebun de alb, pe versuri de Adrian Paunescu.

In 2006 a lansat albumul Nebun de alb, inregistrat impreuna cu Jimi El Lako (vioara si chitara), Roje (clape) si Sebi Lazar (percutie).

Duminica, 2 august, de la ora 23:00, la Papa la Soni - Vama Veche, artistul va canta alaturi de Adelina Bolot, Sorin Zamfir, Razvan Krivach si Gabriel Ghita, sub titulatura de Emeric Set.