Trupa Faith No More va concerta pe 15 august la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar in deschidere vor canta formatiile Luna Amara, Superhiks si Elvis Jackson, informeaza organizatorii. Evenimentul face parte din Reunion Tour 2009, turneu care marcheaza revenirea formatiei dupa 11 ani de absenta de pe scena muzicii rock.

Considerati un fenomen in Macedonia, cei de la Superhiks abordeaza o muzica inedita, care imbina ska-punkul cu reggae, totul condimentat cu influente balcanice si latine.

Superhiks
Superhiks
Foto: myspace.com/superhiks
Intrata in al 15-lea an de existenta, trupa este compusa din Petar Mladenovski (bas, voce), Boris Minov (chitara, voce), Darko Popov (tobe, voce), Dimitar Todorovski (trompeta, voce), Aleksandar Spasovski (trompeta), Ivica Ivanovski (trombon).

Discografie: Wait A Second… (2000), Trumano (2003), Sabotna Fiesta, Nedelna Siesta (2006), And Now... What? (2008).

Vezi aici pagina de myspace a trupei.

Elvis Jackson
Elvis Jackson
Foto: Simon Oberhofer
Elvis Jackson este o trupa de rock din Slovenia, care si-a dezvoltat un stil special cu accente de ska, punk, hard core, reggae sau metal.

Formatia a luat nastere la sfarsitul anului 1997 si este alcatuita in prezent din David Kovšca - Buda (voce), Boštjan Beltram - Berto (chitara), Erik Makuc - Slavc (bas) si Marko Soršak - Soki (tobe).

Discografie: Move Your Feet It's One O'Clock (1999), Go Home And Practice (2000), Summer Edition (2004), Against The Gravity (2009).

Vezi aici site-ul oficial al trupei si pagina de myspace.

Luna Amara la CokeLive Peninsula Festival 2009
Mihnea Blidariu - Luna Amara 
Foto: CokeLive Peninsula
Luna Amara este o trupa de rock alternativ din Cluj-Napoca si a luat fiinta in 1999, sub numele initial de Tanagra Noise.

In prezent, formatia este compusa din Mihnea Blidariu (trompeta, voce, chitara), Nick Fagadar (voce, chitara), Razvan Ristea (tobe), Sorin Moraru (chitara bas), Mihnea-Andrei Ferezan (chitara).

Discografie: Asfalt (2004), Loc lipsa (2006), Don't Let Your Dreams Fall Asleep (2009).

Vezi aici site-ul site-ul oficial, blogul trupei si pagina de myspace.

Faith No More
Faith No More
Faith No More este o trupa de rock alternativ experimental si s-a format in 1982, in San Francisco. Formatia, al carei lider este Mike Patton, s-a destramat in anul 1998, cand membrii acesteia s-au dedicat unor proiecte muzicale diferite.

Dupa 11 ani de activitati individuale s-a decis revenirea Faith No More in industrie. Singura diferenta in ceea ce priveste componenta formatiei este reprezentata de absenta lui Jim Martin, chitaristul ce a decis sa se retraga inca din 1993. In prezent, Faith No More inseamna: Mike Patton (voce), Billy Gould (bas), Mike Bordin (tobe), Roddy Bottum (clape) si John Hudson (chitara).

Trupa este recunoscuta pentru imbinarea elementelor de heavy metal, rock progresiv, hip hop, punk hardcore, thrash metal si jazz.

Discografie: We Care A Lot (1995), Introduce Yourself (1987), The Real Thing (1989), Angel Dust (1992), King For A Day, Fool For A Lifetime (1995), Album Of The Year (1997).

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.

Biletele pentru concertul Faith No More pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Muzica si Carturesti, sau online de pe site-urile myticket.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro si eventim.ro.

Pretul unui bilet este de 180 RON la categoria 1 Seated (pe scaun) sau 150 RON la categoria 2 Standings (in picioare). Evenimentul din Romania este organizat de catre King Size Production si Bring The Noise.

Concertul face parte din Reunion Tour 2009, care include spectacole in mai multe tari europene: Marea Britanie, Elvetia, Italia, Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, Letonia, Danemarca, Polonia, Finlanda, Bulgaria, Belgia, Olanda si Franta.