Supranumita regina muzicii disco a anilor ’80, Sandra va canta live pe 6 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, cu incepere de la ora 19:00. In deschidere va concerta italianul Francesco Napoli, informeaza Project Events.

Francesco Napoli ii va incanta pe spectatori cu piese precum Marina sau Balla Balla. Artistul a sustinut concerte pe toate continentele lumii si are peretii casei sale “tapetati” numai cu discuri de aur si de platina. A vandut pana in prezent peste 12 milioane de copii in 44 de tari. Francesco a mai cantat in Romania chiar in aceasta vara, pe 3 august, de Ziua Timisoarei.

Sandra va canta live in show-ul de la Bucuresti. Aceasta va interpreta atat vechile ei hituri, precum Maria Magdalena sau Hi Hi Hi, cat si piese de pe cel mai nou album, intitulat Back To Life. Albumul a aparut in martie 2009 si a fost inregistrat la New York, impreuna cu producatorul Toby Gad, autorul pieselor artistelor If I Were A Boy - Beyonce si Big Girls Don’t Cry - Fergie. Noul album are 15 piese si include si piesa The Night Is Still Young, un featuring cu Thomas Anders de la Modern Talking.

Simpatia de care se bucura Sandra in Germania a determinat ambasada acestei tari la Bucuresti sa se implice in sustinerea concertului de pe 6 noiembrie. Astfel, evenimentul muzical Sandra Live la Bucuresti se va desfasura sub auspiciile Ambasadei Germaniei.

Biletele la concert s-au pus deja in vanzare, acestea fiind disponibile la casieria Salii Palatului, la magazinele Diverta, la magazinul Muzica si online pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro. Preturile acestora pornesc de la 80 de lei, ajungand pana la 250 lei. Evenimentul este organizat de Project Events.