Tuborg Green Fest isi va deschide portile pe 4 septembrie, la ora 16:00, prima zi fiind dedicata ritmurilor electro: Sensor, Suie Paparude, The Crystal Method, Chicane. Ziua de 5 septembrie va oferi show-urile formatiilor AB4, Zdob si Zdub, The Herbaliser si Guano Apes, in timp ce ultima zi de festival va fi dedicata muzicii romanesti: Publika, Mandinga, Vita de Vie si Stefan Banica & Friends. Accesul este gratuit, informeaza Emagic.

In perioada 4-6 septembrie, Tuborg Green Fest le va oferi bucurestenilor peste 30 de ore de muzica pe scena principala si in arena Silent Disco, alaturi de peste 60 de artisti. Accesul publicului este gratuit.

Festivalul isi va deschide portile pe data de 4 septembrie, la ora 16:00, prima zi fiind dedicata ritmurilor electro. Cei care vor da startul concertelor si distractiei vor fi membrii trupei Sensor, dupa care pe scena vor urca Michi, Dobrica si Bean de la Suie Paparude. Pionierii americani ai muzicii electronice, The Crystal Method, vor mixa in premiera in Romania pentru publicul Tuborg Green Fest. Cap de afis al primei zile de festival va fi “parintelui imnurilor din Ibiza”, Chicane, cu un show programat sa inceapa in jurul orei 21:30. Prima zi a festivalului se suprapune cu un alt mare concert, sustinut de Leonard Cohen in Piata Constitutiei.

Pe 5 septembrie, portile se vor deschide la ora 15:00, cu un warm-up de doua ore. Alternative, etno-alternative, hip-hop-jazz si hardcore vor fi cuvintele cheie care vor caracteriza cea de-a doua zi de Tuborg Green Fest, in Parcul Izvor urmand a concerta AB4, Zdob si Zdub si The Herbaliser. Guano Apes, una dintre cele mai reprezentative trupe rock din Europa, va tine capul de afis al acestei zile, incepand cu ora 21:30.

Ultima zi a festivalului va aduce in fata publicului nume din zona pop-rock romaneasca, seara urmand a fi incheiata de un impresionant show live marca Stefan Banica & Friends. Ziua de 6 septembrie va fi deschisa de Publika, urmand ca in aceeasi zi sa urce pe scena si Mandinga si Vita de Vie.

Alaturi de concertele explozive de pe scena principala a Tuborg Green Fest, participantii la festival vor avea ocazia sa se distreze in primele doua zile ale festivalului si pe piesele mixate de DJ-ii Silent Disco. Alaturi de NO dj si Tony Carlos, vor fi prezenti si doi guest DJ autohtoni, primul nume confirmat fiind Gojira. After-party-urile vor avea loc in serile de 4 si 5 septembrie, incepand cu ora 23:00, in arena Silent Disco.