Faith No More va concerta pe 15 august, la Sala Polivalenta din Bucuresti, cu incepere de la ora 21:45. In deschidere vor canta Luna Amara, Elvis Jackson si Superhiks. Membrii Faith No More vor ajunge in Capitala sambata dimineata si vor vizita Casa Poporului, declarandu-se atrasi de istoria impresionanta a acestei cladiri, in special de trecutul legat de perioada comunista, informeaza organizatorii.

Casa Poporului a fost construita pe fostul Dealul Spirii, dupa anii '80. Ridicata pe o colina artificiala, Casa Poporului are o inaltime de 84 m, cuprinde 12 etaje de suprafata si are o intindere de 330.000 de metri patrati, motiv pentru care este a doua mare cladire din lume dupa Pentagon. La Revolutie erau terminate numai cateva incaperi si exteriorul. Lucrarile au continuat pana in 1997, cand a devenit Palatul Parlamentului.

Program

  • 18:00 -  Doors open
  • 18:30 - 19:15 - Luna Amara
  • 19:30 - 20:15 -  Elvis Jackson
  • 20:30 - 21:15 - Superhiks
  • 21:45 - 23:15 - Faith No More

Biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Muzica si Carturesti, cat si online de pe site-urile: myticket.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro si eventim.ro. Pretul unui bilet este de: 180 RON la categoria 1 Seated (pe scaun) sau 150 RON la categoria 2 Standings (in picioare).

Concertul din Romania face parte din Reunion Tour 2009 , turneul de revenire al celor de la Faith No More, care include spectacole in mai multe tari europene: Marea Britanie, Elvetia, Italia, Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, Letonia, Danemarca, Polonia, Finlanda, Bulgaria, Belgia, Olanda si Franta. Evenimentul este organizat de King Size Production si Bring The Noise.

Desi Faith No More nu a mai concertat pana acum in Romania, nu toti membrii trupei sunt la prima vizita in Bucuresti. Coma si Bill Gould (basistul trupei Faith No More) au colaborat pentru Mai presus de cuvinte, piesa inclusa pe albumul Nerostitele (2006).