Producatoare, actrita si cantareata de r&b si soul, celebra pentru vocea sa guturala, Macy Gray va concerta in Fratelli Studios pe 8 septembrie. Accesul este permis incepand cu ora 21:30, informeaza Events. Artista a mai fost prezenta in Capitala cu ocazia Festivalului CokeLive desfasurat in 2007.

Macy Gray, pe numele sau real Natalie Renee McIntyre, s-a nascut pe 6 septembrie 1967, in Canton, Ontario. A decis sa urmeze o cariera muzicala dupa ce a fost exmatriculata de la Western Reserve Academy din Hudson.

Cu ajutorul producatorului Joe Solo, a realizat un demo care i-a adus un contract cu Atlantic Records si o multime de solicitari sa cante in cafenelele jazz din Los Angeles. Cateva luni mai tarziu, Macy Gray a trimis o propunere de album catre Atlantic Records, insa casa de discuri s-a aratat nemultumita de rezultat. In prag de divort si insarcinata cu cel de-al treilea copil, Macy s-a retras in Canton.

In 1998 a semnat cu Epic Records, iar mutarea s-a dovedit castigatoare, artista lansand pana in prezent patru albume de studio, o compilatie si un album live. A vandut 7 milioane de exemplare cu albumul de debut, intitulat On How Life Is, pentru ca in acelasi an sa castige premiul Grammy la categoria Best Female Pop Vocal cu hitul I Try. A lansat apoi inca doua albume, The Id si The Trouble With Being Myself, urmate de o pauza de patru ani.

A revenit pe scena muzicala cu discul Big, care povesteste intamplarile din perioada de tacere: confruntarea cu un sot care o paraseste (Finally Made Me Happy, Shoo Be Doo, Get Out), viata de mama singura (What I Gotta Do, Okay) sau amintirile despre perioadele frumoase (Ghetto Love, Glad You're Here). In prezent, Macy lucreaza la un nou material, intitulat The Gray Life.

Discografie: On How Life Is (1999), The Id (2001), The Trouble With Being Myself (2003), The Very Best Of Macy Gray (2004), Live in Las Vegas (2005), Big (2007).

Printre cele mai cunoscute piese Macy Gray se numara I Try, Sweet Baby, She Ain't Right For You, Sexual Revolution.

In cei patru ani de pauza din cariera muzicala, Macy a jucat in filme ca Trainig Day, Spider Man, Scary Movie 3, Around The World In 80 Days, Domino, Shadowboxer. De asemenea, a avut un rol important in muzicalul lui Outkast, intitulat Idlewild, si a mai contribuit la coloana sonora a unor filme precum Rush Hour 2, Mona Lisa Smile, Chicago si 8 Mile.

Vezi aici site-ul artistei si pagina ei de myspace.

Biletele pentru concertul din Romania costa 119 RON si pot fi cumparate prin intermediul site-urilor www.bilete.ro, www.eventim.ro, precum si la Sala Palatului si la punctele de vanzare Eventim din reteaua magazinelor Germanos, Vodafone si Carturesti din Bucuresti si din tara. In ziua spectacolului, biletele vor costa 140 RON. Biletele VIP, care ofera acces in sectiunea rezervata VIP din Fratelli Studios, vor costa 159 RON.

Fratelli Studios se afla pe Str. Glodeni 1-3, zona Barbu Vacarescu, Bucuresti. Evenimentul este organizat de Events.