Cunoscuta publicului mai ales ca o trupa de cover-uri, formatia JukeBox va participa cu o piesa originala joi, 20 august, la editia din acest an a Festivalului Mamaia. Cantecul Picuri de rai va fi prezentat in cadrul sectiunii Creatie, informeaza managementul trupei.

Creata in intregime de membrii trupei (muzica: Matei Alexandru, text: Viorel Dodoc), Picuri de rai prefateaza un album care va contine integral creatii originale JukeBox si care va fi lansat in aceasta toamna.

“Aceasta este cea de-a treia piesa originala a trupei pe care o lansam, dar este prima in limba romana. Desi suntem perceputi in general ca o trupa de cover-uri, pana acum publicul se dovedeste foarte receptiv si la creatiile noastre proprii. Speram sa fie asa si in continuare, mai ales ca albumul nostru se afla la doar cateva saptamani distanta de finalizare”, spune Viorel Dodoc, chitaristul trupei.

Formata la inceputul anului 1998, trupa Atlantic Blue isi schimba numele in JukeBox, spre sfarsitul lui 2000. Activitatea trupei devine intensa din acest moment, plina de concerte, aparitii in presa si la TV, dar in special multe multe concerte live, ca si in prezent.

Ca istoric se poate vorbi de peste 10 ani de activitate muzicala, cuprinzand mai mult de 1000 de concerte sustinute live. La acestea se adauga si 3 ani de televiziune, ca parte integranta a emisiunii Cronica Carcotasilor.

In prezent, trupa este alcatuita din Alexandru Vasilache (voce), Adi Tetrade (tobe), Viorel Dodoc (chitara), Andrei Apostol (chitara, voce), Alin Neagoe (bas, voce), Alexandru Matei (voce, clape), Sergiu Moldovan (clape, voce, efecte speciale).

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace. Cateva dintre piesele trupei mai pot fi ascultate aici si aici.

Festivalul Mamaia se desfasoara in perioada 20-23 august, la Teatrul de Vara Soveja. Detalii despre eveniment gasiti aici.