Melissa Totten, una dintre cele mai cunoscute imitatoare ale Madonnei, va canta pe 21 si 22 august, in Club Elements, in cadrul evenimentelor Waiting For The Queen. Pe 22 august, Hard Rock Cafe va fi si ea gazda unui Madonna Party, pentru ca miercuri, 26 august, Club Elements sa organizeze un Afterparty Madonna, dupa concertul live sustinut de artista in Parcul Izvor din Bucuresti.

Vineri, 21 august

  • Club Elements - Waiting For The Queen - Party 1 - concert Melissa Totten - intrarea libera

Sambata, 22 august

  • Club Elements - Waiting For The Queen - Party 2 - concert Melissa Totten - intrarea libera
  • Hard Rock Cafe Bucuresti - Madonna Party - de la ora 22:00 - intrarea libera - coveruri live si karaoke cu premii (2 bilete la concertul din Parcul Izvor)

Miercuri, 26 august

  • Club Elements - The Afterparty - Party 3 - accesul se face pe baza biletului de la concertul Madonna sau pe baza unei rezervari

Club Elements se afla pe Sos. Nordului, nr. 7-9, Bucuresti. Rezervari: 0734 123 456.

Hard Rock Cafe se afla pe Sos. Kiseleff, nr. 32, Bucuresti. Rezervari: 021 206 6261.

Melissa Totten este una dintre cele mai cunoscute imitatoare ale Madonnei. In cariera sa de 20 de ani, Melissa a cantat in peste 20 de tari, in fata a mai bine de un milion de spectatori. Anul trecut, ea a lansat si un album, intitulat Forever Madonna. In prezent, artista pregateste un nou disc, intitulat Madonnalicious. Melissa mai fost prezenta in Romania in octombrie 2008, dar si in iunie 2009.

Detalii despre Melissa Totten gasiti pe site-ul ei si pe pagina de facebook.