Supranumita regina muzicii disco a anilor '80, Sandra va canta live la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 6 noiembrie, de la ora 19:00, informeaza Project Events. Invitatul special al artistei este Francesco Napoli.

Concertul din Bucuresti face parte din turneul de promovare a albumului Back To Life, lansat de artista germana anul acesta. Primul concert din acest turneu a fost sustinut in Elvetia.

Nu este prima data cand vine in tara noastra, Sandra fiind casatorita vreme de aproape 20 de ani cu Michael Cretu, care i-a fost, de asemenea, compozitor si producator. Cei doi au impreuna doi copii (gemeni): Nikita si Sebastian.

Sandra va canta live in show-ul de la Bucuresti. Aceasta va interpreta atat vechile ei hituri, precum Maria Magdalena sau Hi Hi Hi, cat si piese de pe cel mai nou album, intitulat Back To Life. Albumul a aparut in martie 2009 si a fost inregistrat la New York, impreuna cu producatorul Toby Gad, autorul pieselor If I Were A Boy - Beyonce si Big Girls Don’t Cry - Fergie. Noul album are 15 piese si include si piesa The Night Is Still Young, un featuring cu Thomas Anders de la Modern Talking.

Invitatul special al evenimentului este Francesco Napoli. Romanticul italian va readuce in memoria publicului atmosfera anilor trecuti, interpretand melodii ca Balla Balla, Marina, Lady Fantasy sau Piano Piano.

Acest concert este sustinut si de catre Ambasada Germaniei la Bucuresti, care in perioada 1-9 noiembrie aniverseaza 60 de ani de la infiintarea Republicii Federale Germania si 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului.

Biletele la concert sunt disponibile la casieria Salii Palatului, la magazinele Diverta, la magazinul Muzica si online pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro.

Preturile tichetelor:

  • VIP - 250 lei
  • Categoria I - 200 de lei
  • Categoria II - 170 de lei
  • Categoria III - 140 lei
  • Categoria IV - 110 lei
  • Categoria V - 80 lei