Supranumita Vocea, Anastacia va canta pe 1 septembrie la Sala Polivalenta din Capitala, in cadrul turneului sau mondial. Concertul va incepe la ora 20:00 si va fi deschis de Claudia Cream, informeaza Media Services Events.

Cu un nou look si un sound diferit, Anastacia va concerta in Romania pe 1 septembrie, in cadrul unui turneu care mai include orasele St. Petersburg, Helsinki, Stockholm, Soenderborg, Antwerp, Amsterdam, Baden Baden, Hamburg, Dusseldorf, Frankfurt, Munchen, Londra, Cardiff, Birmingham, Manchester, Zurich, Verona, Lucca, Taormina, Roma, Graz, Praga, Madrid, Valencia, Guimares, Moscova, Bratislava, Luxemburg si Lisabona.

Pe langa productia impresionanta adusa din SUA, artista va beneficia si de cateva momente speciale. Astfel, in deschiderea concertului va urca pe scena una dintre fanele sale inraite. Claudia Cream a fost selectata chiar de Anastacia, avand drept avantaje evidente colaborarile cu nume sonore din industria muzicala internationala.

“Fat Joe, Fatman Scoop, Ja Rule si Scott Storch mi-o recomanda pe Claudia Cream. Ma bucur sa am un artist autohton, ce reuseste sa faca muzica intr-un mod evident profesionist, in deschiderea concertului din Bucuresti”, spune Vocea.

Sunt fana ei inca de cand eram copil. Se pare ca visele se transforma in realitate, daca crezi cu adevarat in ele. O sa pregatesc un show pe masura acestui concert.

Claudia Cream

Claudia Cream a revenit in atentia publicului cu o imagine total schimbata - glamour, care a marcat maturizarea ei artistica. Primul ei album, intitulat Wrong Girl Gor That, contine 12 piese al caror master a fost facut in Suedia (de catre echipa care a masterizat si ABBA), Germania, Marea Britanie si SUA. Materialul a beneficiat si de o lansare internationala in Suedia, Norvegia, Danemarca, Ungaria, Belgia, Italia, Rusia, Polonia, Cehia, Slovacia, Japonia.

Pana in acest moment, artista a lansat deja doua single-uri de pe noul sau album (Candy si Just A Little Bit - colaborare cu Fatman Scoop), un al treilea single, Don’t Miss Missing You, urmand sa fie lansat in toamna. De asemenea, Claudia va include pe urmatorul album single-ul Ways To Go, piesa interpretata alaturi de Fat Joe.

De curand, Cream a castigat premiul Best Comeback in cadrul Romanian Music Awards. In incheierea premiilor industriei muzicale desfasurate in Craiova, Claudia a aparut pe scena in timpul recitalului sustinut de Ja Rul, cantand cu acesta piesa I’m Real, pe care celebrul artist o interpreteaza in varianta originala cu Jennifer Lopez.

Vezi aici site-ul artistei si pagina ei de myspace.

Discografia Cream poate fi ascultata aici. Pe internet, noul album poate fi achizitionat de pe Moose.ro.

Biletele pentru concertul Anastacia de pe 1 septembrie s-au pus in vanzare in reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului si online pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro. Tichetele costa intre 100 si 400 RON. Evenimentul este organizat de Media Services Events.