Numita "fenomen vocal" de prestigioasa publicatie New York Times, starul pop Anastacia va canta pe 1 septembrie la Sala Polivalenta din Capitala, in cadrul turneului sau mondial. Concertul va incepe la ora 20:00 si va fi deschis de Claudia Cream. Pentru spectacolul din Romania, Anastacia a cerut lumanari cu aroma de vanilie, miere, iaurt de capsuni si iaurt grecesc fara grasimi, informeaza Media Services Events.

Vocea, cum este alintata, a devenit cunoscuta mai ales prin piesele I’m Outta Love, Paid my Dues, Cowboys & Kisses, Left Outside Alone si Sick and Tired.

In prezent, celebra artista se afla intr-un turneu mondial, care include orase ca St. Petersburg, Helsinki, Stockholm, Soenderborg, Antwerp, Amsterdam, Baden Baden, Hamburg, Dusseldorf, Frankfurt, Munchen, Londra, Cardiff, Birmingham, Manchester, Zurich, Verona, Lucca, Taormina, Roma, Graz, Praga, Madrid, Valencia, Guimares, Moscova, Bratislava, Luxemburg, Lisabona. Pe 1 septembrie, artista se va opri si in Romania, la Sala Polivalenta.

Pentru concertul din Bucuresti, Anastacia a optat pentru meniuri dietetice si nu numai. Astfel, preparatele vegetariene, fructele proaspete, iaurturile si laptele dietetice sunt pe lista sa de pretentii, insa in egala masura se regasesc si produsele de patiserie si carnea. Artista a cerut si multe dulciuri, printre care si budinca de ciocolata.

In materie de bauturi, Anastacia si staff-ul sau au optat pentru sucuri, apa plata si minerala, energizante, bere si vin.

In cabina sa, Anastacia a cerut in mod special lumanari cu aroma de vanilie, miere Manuka, iaurt de capsuni si iaurt grecesc fara grasimi.

Fanii Anastacia vor avea ocazia sa achizitioneze o gama larga de produse promotionale (tricouri, sepci, brelocuri, carti etc.) precum si albume ale artistei - aduse special pentru acest concert de catre managementul sau - din standul special amenajat de catre organizatori in holul Salii Polivalente.

Spectacolul sustinut de Anastacia la Bucuresti, pe 1 septembrie, va beneficia de efecte si decoruri speciale, ecrane gigant si momente-surpriza.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate in reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului si online pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro. Preturile tichetelor sunt cuprinse intre 100 si 400 RON. Evenimentul este organizat de Media Services Events.