Simularile anti-gravitatie, numerele de jonglerie si workshop-urile de percutie sunt numai cateva dintre surprizele ce vor fi puse la dispozitia publicului in cadrul Tuborg Green Fest, intre 4 si 6 septembrie, informeaza organizatorii. Festivalul se va desfasura in Parcul Izvor din Capitala si va aduce pe scena artisti de renume international, ca Guano Apes, Chicane, The Herbaliser sau The Crystal Method. Accesul publicului este gratuit.

Cei care doresc sa isi faca un tatuaj au oportunitatea de a experimenta pe pielea lor cele mai tari tatuaje in stilul "maestrilor” de la LA Ink. Pe langa faptul ca nu sunt deloc dureroase, acestea sunt foarte usor de realizat, indepartarea facandu-se ulterior intr-un mod foarte rapid. Reprezentantii LA INK vor putea fi intalniti in toate cele trei zile ale Tuborg Green Fest, in intervalul 18:00 - 22:00, in cortul Discovery Channel. Inscrierile se vor face pe principiul ''primul venit, primul servit''.

Alaturi de cortul Discovery LA INK, participantii la Tuborg Green Fest vor avea ocazia sa experimenteze toate surprizele propuse de Ancient Future World Village. In acest spatiu special amenajat sub forma unui Dom mare de culoare alba, numerosi artisti vor crea un mix tribal de percutie, vor realiza numere de jonglerie si se vor “juca” folosind flacari, printre toate acestea fiind prezenta si o simulare anti-gravitatie.

Village-ul va fi construit sub forma unui spatiu interactiv care va functiona si ca loc de intalnire pentru toti aceia care vor sa imbine utilul cu placutul participand la cele mai diferite si originale workshop-uri de percutie, unde vor putea invata ritmurile de baza africane, latine si romanesti, instrumentele fiind puse la dispozitie din partea casei. Cei care vor sa ia parte la workshop-urile de jonglerie pot veni si cu poi-urile personale pentru a invata sa le manuiasca.

Si pentru cei care si-au dorit sa calatoreasca in viitor, dorinta li se va implini: in cadrul Tuborg Green Fest va exista un concurs al carui premiu va fi o sesiune speciala de Aerotrim (un simulator anti-gravitatie folosit in antrenamentele pilotilor).

Seara, dupa ultimul concert, totul se va reuni intr-un show live cu Tribal House Collective si Juggler.ro, combinatie ce va anima si mai mult spatiul de festival prin flacari si elipse ce vor deschide orizontul spre o noua dimensiune: lumea Ancient Future.

Produs de Emagic, Tuborg Green Fest se va desfasura in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti, accesul publicului fiind gratuit. In cadrul editiei din acest an, prima zi va fi Electro, avandu-i pe Chicane cap de afis, Guano Apes va fi headliner in Ziua Fusion Rock, iar festivalul se va incheia pe data de 6 septembrie cu o zi Romanian Pop-Rock, in care Stefan Banica va canta pe scena cu prietenii sai. Alaturi de acestia, line-up-ul festivalului ii mai cuprinde si pe The Herbaliser, The Crystal Method, Zdob si Zdub, Suie Paparude, AB4, Vita de Vie, Sensor, Mandinga si Publika.