Trei sferturi din biletele pentru concertul Cesariei Evora din Bucuresti au fost vandute, informeaza Events. Supranumita "diva desculta" datorita aparitiilor pe scena in picioarele goale, Cesaria Evora este cea mai cunoscuta cantareata de morna, un melanj intre fado portughez si blues. Artista va concerta pentru a patra oara in Romania, la Sala Palatului din Capitala, pe 1 octombrie. Evenimentul va avea loc cu incepere de la ora 20:00.

Cu peste 4 milioane de albume vandute in intreaga lume, zeci de Discuri de Aur, cinci premii Grammy la activ si turnee pe toate continentele, Cesaria Evora este unul dintre putinii artisti World Music care au captat atentia fanilor mainstream. La impresionantul sau palmares se adauga premii BBC si UNESCO pentru "Cea mai buna artista africana din toate timpurile”.

Stilul Cesariei este rezultatul melanjului intre o voce hipnotica, cu note tabagice, si influenta locurilor ei natale, Insulele Capului Verde, un paradis al Atlanticului aflat in largul Coastelor senegaleze. Cantecele sale zugravesc viata dura din Capul Verde - de la stralucirea Carnavalului la rutina zilnica. "Majoritatea locuitorilor din Capul Verde nu mai stau actualmente acolo”, spune Cesaria. "Oamenii pleaca in cautarea unei vieti mai bune, dar raman cu dorul de casa in suflete. Si eu ma incadrez in aceasta categorie. Insa cu cat plec mai departe, cu atat mi-e dor mai tare de casa”.

A colaborat cu multi artisti de renume international. Goran Bregovici a invitat-o sa inregistreze piesa Ausencia, pentru colona sonora a filmului Underground (regizat de faimosul Emir Kusturica). Cesaria a mai inregistrat alaturi de Grupo Compay Segundo, grup care a concertat in aceasta vara in Romania, tot la invitatia Events. De asemenea, a colaborat cu legendarul Oum Kalsoum si cu Erykah Badu, "senzatia" muzicii soul.

Biletele se pot cumpara in continuare la pretul de 85 RON, 115 RON, 160 RON sau 230 RON, in functie de categorie, prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, precum si la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si in punctele de vanzare Eventim din magazinele Germanos, Carturesti si Vodafone din toata tara.

Parteneri: Caro Hotel, InnerCity, STASO Protect, Media Image, Publicis, comunicatedepresa.ro. Parteneri media: Acasa TV, Info Pro, TimeOut, The One, ProTV Magazin, Dupa Afaceri, Dupa Afaceri Premium, Gindul, Viva, Elle, Rebus, Downtown, On Move Media, News Outdoor, www.apropo.ro, www.hotnews.ro, www.muzicabuna.ro, www.anyplace.ro, www.port.ro, www.iconcert.ro.