Citat ca fiind unul dintre cele mai importante filme ale timpului nostru, documentarul The Age Of Stupid va fi proiectat unei audiente mondiale marti, 22 septembrie. In Romania, o mini-premiera va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, de la ora 18:30.

The Age Of Stupid este un documentar de 90 de minute despre schimbarile climatice care vor avea loc in viitor. Pete Postlethwaite joaca rolul unui om care traieste singur in lumea devastata a anului 2055. In timp ce priveste imagini cu anul 2007, el isi pune intrebarea: de ce nu ne-am salvat atunci cand mai aveam o sansa?

Peste 550 de cinematografe din 45 de tari vor difuza filmul pe 22 septembrie. Alte tari vor avea “mini-premiere” organizate de voluntari. Pentru proiectia din Capitala, accesul este liber, dar numarul de locuri este limitat. Cei care doresc sa vizioneze documentarul, pot trimite un email pe adresa: butnaru_nadia@yahoo.com. Daca nu mai sunt locuri, organizatorii promit o noua vizionare, la o data urmatoare.

CCS Bucuresti se afla pe Calea Plevnei 61.

Mai multe despre The Age Of Stupid gasiti aici.