Uichendist.ro da clasificarea pentru Slanic-Telega, endorfinele, da! si verdictul “Bun, cu ce-am ramas noi din uichendul asta?” in citeva ore. Se fac socoteli, se ia un mic dejun ca lumea ca sa nu se uite vreun detaliu si se recapituleaza momentele nemaiintilnite in viata decit de trei zile incoace.

Tanti Gina Cacarumbas a zis una buna: “Domnule, stii cum sint oamenii p-aci? Pai, ei zic un pret si daca nu le dai pretul ala nu se apuca de nimic. Ei se socot singuri. Si de-asta nu se prinde nimic de ei. Nimic. Nici o afacere ca lumea, nici o ridicare a lucrurilor din supararile lor”.

Este normal sa bagam natura blinda de Slanic si Telega in calcul, dar sintem oameni cu comoditatile noastre asa ca nu uitam ca te poti bucura de Slanic si Telega exact cit iti ofera aceste locuri natural. Slanicul e mai ridicat deasupra nevoii, dar Telega se prabuseste cu tot cu lacuri si cu puscarie.

Multe si desavirsite le mai spune tanti Gina, iar picturile, ziarul, pietrele, baia, terapeutica, toate ale ei, nu pot sa nu fascineze o Irina Loghin, o Andreea Marin (in tinerete), dar nu pot anula ochiul critic al uichendistului.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Eugen Istodor.