Eliades Ochoa, singurul artist adevarat marca Buena Vista Social Club care va concerta anul acesta in Romania, va canta la Cluj (4 octombrie) si in Bucuresti (5 octombrie). Marele “sonero” revine la noi in tara dupa ce, in 2007, a sustinut trei concerte sold out la Bucuresti, Cluj si Timisoara. De asemenea, marele "sonero" a participat si la alte doua evenimente aniversare ale unor corporatii internationale care au reprezentanta si in Romania.

Pe data de 4 octombrie, Eliades Ochoa va sustine un concert la Sala Sporturilor din Cluj, iar pe 5 octombrie va fi prezent pe scena Salii Palatului din Bucuresti. In deschiderea concertului din Capitala, Analia Selis & Band vor incalzi atmosfera, incepand cu ora 20:00. In actualul turneu, artistul va fi insotit de trupa lui, Grupo Patria.

Eliades Ochoa este considerat unul dintre cei mai importanti muzicieni cubanezi din toate timpurile, un remarcabil pastrator al muzicii cubaneze traditionale. Contributia lui la Buena Vista Social Club cuprinde piese ca: El Cuarto de Tula, Chan Chan si El Carretero. A participat la toate marile turnee mondiale ale super-starurilor cubaneze, impreuna cu Ibrahim Ferrer, Compay Segundo, Ruben Gonzalez, Cachaito Lopez sau Omara Portuondo.

Bilete

  • Biletele la Cluj costa intre 50 lei si 200 lei si pot fi gasite la Diesel Club
  • La Bucuresti biletele costa intre 75 si 250 lei si pot fi gasite pe www.blt.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro si la magazinele Diverta, Germanos, Muzica, Carturesti si la Sala Palatului

Fundatia Phoenix a adus in Romania si alti artisti marca Buena Vista Social Club, cum ar fi Omara Portuondo in 2005 si 2006, Guajiro Mirabal, Cachaito Lopez, Manuel Galban si Aguaje Ramos in 2006, Roberto Fonseca in 2007.

Vezi aici site-ul artistului si pagina lui de myspace.