Grupul folk-rock Cri Gri va canta in deschiderea concertului ZZ Top de pe 20 octombrie, de la Sala Polivalenta, informeaza organizatorii. Concertul celor de la Cri Gri este programat sa inceapa la ora 19:30.

Grupul bucurestean Cri Gri a fost infiintat de Stefan Mardale si Vali Baicu in toamna anului 1996. Au inregistrat atunci in cinstea alegerilor ce urmau doua cantece demo, Fac si Bifoiul. Gen abordat: fusion sau folk-rock.

Componenta actuala: Stefan Mardale (voce, bas), Catalin Stefanescu Patrascu (chitari, mandolina), Daniel Ivascu (percutie), Zsolt Bara (chitara).

In luna iunie a acestui an, Cri-Gri a lansat 11 Povestioare, cel de-al treilea L.P. al formatiei. Albumul predominat acustic are o insemnata doza de autenticitate si beneficiaza de aranjamente de mare rafinament in scriitura lui Catalin Stefanescu Patrascu, un chitarist si compozitor de exceptie.

Discografie Cri Gri: Porumbac (octombrie 2000), Live la Green Hours (septembrie 2001), Live la Radio Delta (noiembrie 2001), Glas de Peste (2004, LP), Urma de maine (2006, LP), 11 Povestioare (2009, LP).

Vezi aici pagina de myspace a trupei.

Concertul ZZ Top din Bucuresti face parte din cele 14 concerte programate in Europa si va avea loc in data de 20 octombrie la Sala Polivalenta. Dupa concertul din Romania, cei de la ZZ TOP vor pleca direct in Bulgaria, unde vor sustine un concert la Sofia, pe 21 octombrie. Turneul Double Down Live 2009 urmeaza sa se incheie in data de 28 octombrie, la Londra, pe scena faimoasei Wembley Arena, fiind urmat de un turneu in Canada.

Biletele pentru concertul din Capitala sunt disponibile prin Eventim in magazinele Germanos din intreaga tara, Librariile Carturesti si o parte din magazinele Vodafone. Online, biletele se gasesc pe www.eventim.ro si www.bilete.ro. Pretul unui bilet este de 120 lei, iar in ziua concertului, tichetele se vor vinde la pretul de 130 lei, la intrarea in Sala Polivalenta.

Concertul ZZ TOP este produs de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram.