Americanii de la Kool & The Gang vor concerta pentru prima oara in Romania sambata, 31 octombrie, in Clubul Bamboo din Capitala, informeaza organizatorii. Formatia a vandut peste 70 de milioane de albume in intreaga lume, a castigat doua premii Grammy, sapte American Music Awards si peste 31 de Discuri de Aur si de Platina si este una dintre cele mai de succes trupe ale anilor '70 si '80.

Istoria trupei a inceput in 1964, cand Khalis Bayyan (aka Ronald Bell) si fratele sau, Robert-Kool Bell, s-au alaturat lui Robert-Spike Mickens, Dennis-Dee Tee Thomas, Ricky Westfield, George Brown si Charles Smith pentru a crea un fusion muzical unic de jazz, soul si funk.

Odata cu explozia curentului hip-hop, din anii '90, Kool & the Gang au devenit favoritii DJ-ilor, muzica lor stand la baza multor hituri din perioada respectiva.

In 2004 au colaborat pentru albumul The Hits Reloaded cu artisti ca Lil 'Kim, Sean Paul, Ashanti si Blackstreet (printre altii). Trupa a reintrat in topul Billboard R&B, dupa lansarea albumului Steppin Into Love, in 2006.

Kool & Gang au lansat un nou album de studio, intitulat Still Kool, in iulie 2007. Pana in prezent, trupa se poate mandri cu aproape 40 de albume lansate (live, de studio, compilatii).

Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se afla hiturile Celebration, Cherish, Jungle Boogie, Summer Madness, Joanna, Get Down On It si Open Sesame.

Vezi aici site-ul trupei si pagina lor de myspace.

Trupa va concerta in Romania sambata, 31 octombrie, in Clubul Bamboo din Capitala.

Biletele se vor putea achizitiona atat in seara concertului (la intrarea in club), cat si prin reteaua Eventim, in Magazinele Germanos, Magazinele Vodafone si Librariile Carturesti. Tichetele pot fi achizitionate si online: pe www.eventim.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro. Pretul unui bilet este de 100 lei. Evenimentul este produs de D&D East Entertainment.

Kool & The Gang - Celebration

Kool & The Gang - Get Down On It

Kool & The Gang - Let's Go Dancing (Ooh, La, La, La)