Cu ocazia unei noi reprezentatii a piesei Straini in noapte, Florin Piersic si Emilia Popescu vor urca din nou pe scena Operei Romane din Bucuresti, pe data de 19 octombrie, informeaza VreauBilet.ro. Creata de Eric Assous si regizata de Ragu Beligan, piesa de teatru a fost jucata si in Paris, sub denumirea Montagne Russe, in interpretarea legendarului Alain Delon.

Iubitorii de teatru ii vor putea revedea pe cei doi protagonsiti evoluand cu farmec si umor in rolurile captivante cu identitati diferite in ritmul nemuritoarei melodii Strangers In The Night, a celebrului Frank Sinatra.

Straini in noapte este o comedie romantica, o piesa despre minciuni, infidelitati, seductie si pasiuni, pusa in valoare prin replici savuroase, rasturnari de situatie spectaculoase (asemeni unui veritabil Montagne Russe), gesturi care spun mai mult decat o mie de cuvinte.

La inceput, povestea pare simpla si comuna, insa pe parcursul celor doua ore, aceasta ia un curs nebanuit. Piesa, formata din dialogul si jocul exceptional dintre Pierre si Juliette, o comedie cu rasturnari de situatie succesive, ataca mai multe teme, de la psihologia masculina la varste inaintate, la diverse tipologii feminine, la amintiri din tinerete si ajunge pana la copilarie.

Dupa doi ani de longevitate si zeci de spectacole jucate cu casa inchisa in toata tara, la cererea extrem de mare a publicului, organizatorii au decis ca spectacolul trebuie sa continue. Pe 19 octombrie, la Opera Nationala din Bucuresti, incepand cu ora 19:00, iubitorii de teatru ii vor putea pe Florin Piersic si Emilia Popescu, intr-o piesa de teatru regizata de maestrul Ragu Beligan.

“Ne bucuram ca am ajuns la a treia stagiune a acestui spectacol atat de cerut si asteptat de public. De asemenea, suntem bucurosi ca maestrul Radu Beligan este in continuare sanatos si se afla alaturi de noi”, spune Emilia Popescu.

Biletele costa, in functie de categoria de loc, astfel: Cat. I - 53 Lei, Cat II - 42,4 Lei si Cat. II - 21,2 lei. Din cauza cererii foarte mari, pentru acest spectacol nu se fac rezervari online, astfel ca biletele pot fi achizitionate doar de la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2 si de la casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti. Eveniment organizat de Vreaubilet.ro