Formatia Vama continua turneul initiat la inceputul lunii octombrie in cluburile din tara. Dupa concertele din Bucuresti, Brasov si Targu Mures, urmeaza Cluj - Club Obsession (22 octombrie, ora 00:30), Timisoara - The Note (23 octombrie, ora 23:00) si Constanta - Club Phoenix (31 octombrie, ora 21:30), informeaza managementul trupei.

Reactiile primite de la fanii care au ratat recitalul Vama din cadrul Festivalului Cerbul de Aur i-au convins pe membrii formatiei sa reia spectacolul in cele mai mari orase din tara. Pe langa playlistul de la Cerbul de Aur, baietii vor canta piese de pe viitorul album al trupei.

In vara acestui an, Vama a concertat si in cadrul festivalului Peninsula, in Ziua 1. Vezi aici o cronica si o fotogalerie de la eveniment.

Mai multe despre concertele si muzica Vama gasiti pe site-ul trupei si pe blogul personal al lui Tudor Chirila. Componenta trupei Vama: Tudor Chirila (voce), Eugen Caminschi (chitara), Raul Kusak (clape), Lucian "Clopo" Cioarga (tobe), Dan "Prepe" Opris (bas).