A Kind Of Alchemy, cel de-al doilea album al trupei Byron, a fost lansat pe 23 octombrie, in clubul Silver Church din Capitala. Deschiderea a fost asigurata de Cvartetul A Quattro (care a interpretat piese clasice in mijlocul publicului) si de trupa Persona, iar Marius Florea Vizante (actorul principal din filmul Restul e tacere) a binedispus publicul cu bancuri si intamplari amuzante. De asemenea, printre invitati s-au aflat Lu Cozma (cantareata din Anglia), Petrica Ionutescu (Blazzaj) si un acordeonist cu mustata si palarie (de fapt 6Fingers, claparul trupei, care a aparut deghizat pentru una dintre piese).

Pe 15 octombrie, membrii trupei Byron au sustinut doua miniconcerte in statiile de metrou Universitate si Romana. Formatia a interpretat in premiera piesa King Of Clowns, de pe noul lor material. Evenimentul a fost o surpriza destinata fanilor, dar si o modalitate originala de a promova noul album, A Kind Of Alchemy. Detalii despre cantarea de la metrou gasiti aici.

Un fragment al piesei Diggin' A Hole, de pe noul album Byron, poate fi ascultat aici.

A Kind Of Alchemy, al doilea album Byron (dupa Forbidden Drama) abordeaza subiecte precum creatia, mass-media, ispita facilului, alienarea societatii moderne. Mai multe despre noul material puteti afla dintr-un interviu acordat de Dan Byron, solistul trupei, pentru HotNews.ro.

Setlist Persona

  1. On The Screen
  2. Dependency
  3. A Ride On Lovestreet
  4. The Telephone
  5. Suburbia Afterlife
  6. Kitchen Song
  7. King In My Kingdom
  8. Honey-Bunny Blues
  9. Momentary Lack Of Passion
  10. Head On The Door

Setlist Byron

  1. The Alchemist
  2. King Of Clowns
  3. Crossroads
  4. A Little Bit Deranged
  5. War
  6. Zeitgeist
  7. The Dawn Of A Drunk Bum
  8. The Song That Never Was
  9. Watercolor
  10. Essential Piece
  11. I Don't Want To Entertain You
  12. Blow Up My Tears
  13. Sirens
  14. Blinded By Sunshine
  15. A Peaceful Mind
  16. Vitruvian Man (bis 1)
  17. Losing Control
  18. No man's land (bis 2)