Concertul sustinut de Natalie Cole la Sala Palatului, pe 27 octombrie, va fi continuat la Hard Rock Cafe, cu o petrecere pentru artista si trupa ei, informeaza organizatorii. Responsabil cu muzica buna si cu entertainment-ul va fi Horia Brenciu, care va canta alaturi de band-ul sau. La afterparty vor avea acces numai cei care si-au cumparat bilete la categoria VIP, staff-ul artistei si cativa invitati speciali.

Organizatorii nu exclud posibilitatea unui jam session surpriza chiar cu Natalie Cole. Horia a pregatit un regal american pentru care s-a inspirat din melodiile lui Nat King Cole, Sinatra, Ray Charles si multe alte stele pe care Natalie le-a cunoscut. Din playlist-ul serii nu vor lipsi melodiile de pe albumul 35.

"Natalie e purtatoarea de gena a celor mai frumosi ani ai muzicii americane", spune Horia Brenciu. "Pe linga asta, este fiica uneia dintre cele mai frumoase voci care au existat pe planeta, Nat King Cole si duce cu brio mostenirea asta mai departe.

Cu vreo 20 de ani in urma, auzeam o piesa cantata de ea, Pink Cadillac si din clipa aia am crezut ca toate masinile americane sint roz. Imediat dupa intimplarea asta, se producea Unforgettable… unul dintre cele mai frumoase duete ale tuturor timpurilor. Natalie alaturi de rege intr-un tandem cronologic imposibil, dar musical atit de viu si superb. A fost primul mix de genul asta care ulterior avea sa-i influenteze pe Robbie, pe Celine Dion, pe Paul Anka, mai aproape de noi si pe multi altii…

Filmul despre viata ei m-a tulburat si mai mult. Succese de scena, concerte senzationale, hepatita C, 9 premii Grammy, droguri, caderi, reveniri, probleme in familie, iubiri nebune si inca multe altele… toate fac parte din viata ei si pentru ca o iubim si din viata noastra.

Unforgettable, When I Fall In Love, Come Rain Or Come Shine, Nice‘N’Easy… pe toate le fredonam, pe toate le simtim ale noastre atunci cind le ascultam. Ne-au insotit cind am iubit sau cind ne-am despartit sau chiar cind ne-am reintilnit cu persoana iubita dupa ani de zile. Acum, cea care le-a dat glas e aici, la doi pasi de noi.

Sunt citeva momente in viata pe care nu trebuie sa le ratezi. Asta e unul din ele. In februarie face 60 de ani (?!?!), iar dupa un recent transplant de rinichi, vrea doar sa-si gaseasca echilibrul prin muzica. Noi doar trebuie sa-i dam aplauzele cuvenite…", scrie Horia Brenciu pe site-ul sau.

Vezi aici site-ul lui Horia Brenciu si pagina lui de msypace, precum si site-ul trupei sale.

Natalie Cole va concerta marti, 27 octombrie, de la ora 20:30, la Sala Palatului din Bucuresti. Evenimentul face parte din turneul de promovare a ultimului album al artistei, Still Unforgettable, castigator a doua premii Grammy.