Doi studenti din Nevada au fost treziti din somn de o masina care a 'parcat' in patul in care dormeau tinerii. Cei doi, presati de greutatea masinii, au incercat sa-si pastreze calmul timp de aproape o ora, pana cand echipele de descarcerare au reusit sa indeparteze vehiculul si sa-i elibereze, relateaza CNN.

Kristin Palmer si Trent Wood dormeau in locuinta lor, saptamana trecuta, cand un sofer beat a intrat cu masina in dormitorul lor, intr-un acces de gelozie, crezand ca este locuinta fostei sale prietene.

Cei doi studenti si-au petrecut aproape o ora prinsi intre pat si masina, in timp ce echipele de interventie incercau sa-i elibereze.

"Initial, am crezut ca a fost un cutremur si acoperisul casei a cazut peste noi, fiind o locuinta veche", a declarat Trent Wood, dupa ce a fost scos de sub masina.

Cu toate acestea, cei doi au scapat doar cu cateva rani minore si arsuri.

"Momentul in care au reusit sa ridice masina si mi-am simtit din nou sangele circuland prin picioare a fost, probabil, cel mai fericit din viata mea, realizand ca nu am ramas paralizat", a adaugat el.