Mihai Margineanu isi va prezenta cel de-al treilea album din cariera, intitulat Pe sub norii de hartie, in cadrul unui concert care va avea loc pe 19 noiembrie, la Sala Palatului, informeaza bilete.ro. Evenimentul va incepe la ora 19:30 si va avea in deschidere trupa de percutie Timba. Prezentatori: Razvan si Dani.

La inceputul lunii septembrie, artistul a lansat un nou videoclip, filmat la Vama Veche. Piesa Melci, scoici, raci este o adaptare dupa folclor si va fi inclusa pe noul album.

Mihai Margineanu s-a lansat pe piata muzicala romaneasca la 37 de ani, o varsta aparent nefireasca pentru o asemenea orientare profesionala, dar nu si pentru transformarea unui vis in realitate.

Discografie: Gore din Chitila (2005), Si ingerii beau vin (2007), Pe sub norii de hartie (2009).

Gore din Chitila si Ma iubeste femeile sunt primele piese care l-au facut celebru pe Mihai Margineanu. Gore din Chitila s-a nascut din greseala: “Nu am vrut sa scot un album pe piata, am vrut un disc pentru mine, prietenii mei si petrecerile noastre", spune Mihai Margineanu. In ceea ce priveste Si ingerii beau vin, a fost nevoie de o stare de spirit: “Piesa ce da si titlul albumului nu e un cantec. E o stare de spirit."

Vezi aici site-ul artistului.

Biletele pentru concertul de pe 19 noiembrie costa intre 30 lei si 150 lei si pot fi achizitionate de pe bilete.ro, blt.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro.