Vineri, 30 octombrie, in club Control se stabileste noua ordine pop, intr-o atmosfera intretinuta prin proiectii video de echipa Curious? Party. Sub genericul New Pop Order vor concerta, incepand cu ora 21:00, Mes Quins, Suie Paparude si Thieves Like Us, informeaza organizatorii.

Thieves Like Us sunt americanul Andy Grier si suedezii Pontus Berghe si Bjorn Berglund, iar muzica lor e o sinteza a ultimelor curente din pop-ul electronic. Influentele lor variaza de la stilul impus de New Order pana la krautrock, italo disco si hip hop.

Cei trei “hoti” s-au intalnit la Berlin in 2002, s-au mutat la New York si apoi la Paris, unde Kitsune le-a lansat in 2006 primul single, Drugs In My Body. Lansat in martie 2009 de Shelflife Records, primul lor album, Play Music, a fost desemnat de BBC drept “candidat la titlul de cel mai bun album de muzica electronica al anului”.

Vezi aici pagina de myspace a trupei.

Infiintata in toamna lui 1993, de Mihai Campineanu (Michi) si Mihai Dobre (Haute Culture), Suie Paparude este una dintre cele mai cunoscute formatii din Romania si a fost, initial, o trupa de rock alternativ (new wave), alcatuita din cinci membri: un chitarist, un tobosar, un basist (Mihai Dobre) si un clapar (Mihai Campineanu).

Dupa o colaborare fructuoasa cu Junkyard, Suie Paparude recruteaza un nou membru, Alexe Marius aka Bean, alaturi de care lanseaza hit-ul Cea mai buna zi. In prezent, trupa pregateste un nou videoclip, la piesa Soundcheck.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de msypace.

Mes Quins este o trupa bucuresteana de synth-pop formata in 2008 de Silviu Gherman si Ovidiu Chihaia (Pure, Hotel Fetish, Guillotines). Primul concert a avut loc o data cu lansarea cartii lui Gherman, Cele mai frumoase creiere. Ulterior, trupa a concertat in mai toate cluburile din Bucuresti, a deschis pentru Namosh si Handsome Furs si a participat la Festivalul Watumi de la Brasov. Anul acesta, cei doi membri fondatori Mes Quins l-au cooptat pe Ovidiu Rusu (drum-pad). Recent, trupa a lansat un videoclip la piesa In The Land Of The Dead, regizat de Miruna Boruzescu.

Vezi aici pagina de myspace a trupei.

Seara New Pop Order va fi intregita de un show multimedia conceput de echipa Curious? Party.

Concertul incepe la ora 21:00.

Biletele in valoare de 30 RON se gasesc la Club Control (Str. Academiei nr.19)

Rezervari : rezervari@control-club.ro, telefon 0733 927 861