Numai Oly ma putea scoate din buclucul unei negindite si pacatoase gripe. Asa ca, planuisem sa fiu sanatos si sa lenevesc cit Oly v-ar fi plimbat printre bucate moldave, cind gripa, nemernica, m-a tintuit in cosmar. Oly, multumesc.

# Fiindca am plecat cu gripa la drum joi seara spre Sibiu si n-am putut sa ies din Bucuresti. Intre Stirbei voda si Eroilor am facut jumatate de ora. E o palma de loc. Era ora 8 seara cind Militariul, Drumul Taberei se intorc acasa. De un secol e aceeasi poveste in zona asta, cu gituirile dinspre Leu, Razoare si Valea Cascadelor. Imposibil de trecut. As fi pierdut o ora jumatate ca sa ies din Bucale.

# Am dracuit, injurat, febra ma bintuia, asa ca la prima strada libera m-am intors. Am dormit pina la cinci dimineata si la sase, vineri iar am luat-o de coada.

# Intr-o ora si 20, am dat pedala si am ajuns la Pitesti. Autostrada plina de asfalt luat, te bucura in final unde nu mai intri in Pitesti. Ochii mi se inchideau de rau, dar cu muzici recunoscute in virste anterioare, Alifantis, ABBA, Divine Comedie, la maxim, am impins-o brav pina la Dedulesti.

# Aici, la Dedulesti sa nu uitati sa faceti popas. E micul de Dedulesti. Bun-nebun, dar e musai sa-l poposesti.

# E, de-acolo, din Dedulesti si pina in Sibiu, am mers ca dupa mort. La 11 am ajuns. 11, bre, dupa 5 ore.

Citeste restul materialului pe blogul lui Eugen Istodor.